WIN: SHOPTEGOED T.W.V. €50,- BIJ SELECTEDLABELS.NL

Met sieraden maak je mij altijd blij. Ik kan er geen genoeg van krijgen en iedere dag is het weer een feest om mijn sieraden te dragen. Mijn wishlist blijft ook maar groeien: ik wil nog meer armbandjes van Barong Barong, een armbandje van B.LOVED, nog meer sieraden van Buddha to Buddha… Noem het maar op! De webshop SelectedLABELS.nl is dan voor mij ook echt de hemel. Hier verkopen ze o.a. sieraden van eerder genoemde merken. Ook de horloges van Supertrash waar ik afgelopen week over schreef, zijn hier te vinden. Het liefste zou ik het assortiment van deze hele webshop in huis halen. Ja Lizzy, keep on dreaming!

Nu heb ik wel iets heel leuks voor jullie kunnen regelen, namelijk een shoptegoed t.w.v. €50,-. En geloof me, daar kun je echt heel wat leuks voor kopen. Eventueel kun je zelf ook nog wat bijbetalen, waardoor bijvoorbeeld jouw samengestelde Mi Moneda ketting een stukje goedkoper is. Klinkt dat niet aantrekkelijk?

Hierboven een selectie van mijn favorieten. Zo veel leuks! Naast dat het assortiment van SelectedLABELs.nl geweldig is, ziet ook de layout er erg professioneel uit. Dat noem ik pas fijn shoppen! Ook de service is top: voor 16:00 besteld is morgen in huis, je kunt gemakkelijk betalen met o.a. Ideal & PayPal en de verzending is gratis. Het begint bij mij nu echt te kriebelen om er wat te bestellen, ik heb namelijk nog geen cadeautje voor mijn overgang naar V6 ;)

Back to the point: wat moet je doen om kans te maken op het shoptegoed?

Je kunt meedoen tot 1 juli 2012.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *