Kortingscode MyNewBag & ByLien

Remember het artikel wat ik in augustus schreef over de webshop Mynewbag.nl? De eigenaresse van deze shop, Eline, heeft sinds kort ook een nieuwe webshop geopend: ByLien.nl. En leuk nieuws: ik heb voor beide webshops kortingscodes voor jullie!

MyNewBag.nl
Op deze webshop worden prachtige look-a-like designer tassen van goede kwaliteit verkocht voor een redelijke prijs. Ik ben van plan hier binnenkort een tas te bestellen, want ik ben echt toe aan een nieuwe tas. Ik heb het model ‘Kelly’ in het zwart op het oog, een look-a-like Birkin bag. Zo’n tas staat al een tijdje op mijn wishlist en het word tijd dat ik ‘m eens ga kopen! Het is een echt leren tas en hij kost €79,95. Een redelijke prijs voor echt leer!

Met de kortingscode ‘OURFAVOURITES’ krijg je 15% korting op het hele assortiment (ook sale artikelen). Deze code is geldig tot eind februari. Zo’n tas lijkt me een leuk verjaardagscadeautje voor mezelf, hij kost met korting namelijk maar €67,96. En nog een voordeel: bij MyNewBag is er gratis verzending binnen Nederland. Yay!

ByLien.nl
Door de grote vraag naar fashion artikelen en sieraden ontstond ByLien.nl. Ook op deze webshop worden wat tassen verkocht, maar lang niet zoveel als op MyNewBag.nl. De focus ligt hier echt meer op fashion en sieraden. Het assortiment is nog niet zo heel erg groot, maar het beloofd in ieder geval al veel goeds. ByLien.nl verkoopt hippe t-shirts, snowboots, warme sjaals en leuke armbanden. Ik verwacht dat ook deze shop een succes zal worden.

Ter ere van de opening loopt er momenteel ook voor deze webshop een kortingscode. De code is ‘OPEN’ en hiermee krijg je de komende weken ook 15% korting op het assortiment.
 
Oh, ik word zo hebberig van deze shops! Ik ben gek op tassen en door de kortingscode kon ik me er niet van weerhouden om een tas te bestellen. Jullie lezen er snel meer over!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *