Bikini met Amerikaanse vlag

Het is februari en je begint over bikini’s? Jup, that’s right. Ik kwam namelijk op Tumblr een leuke bikini tegen: eentje met de Amerikaanse vlag! Ik weet niet waarom, maar ik wilde hem meteen hebben. De kleuren zijn mooi, het model is leuk en het is ook weer eens niet zo’n standaard print. Ik was al op zoek naar verkooppunten, maar ik kon nergens vinden waar deze bikini te koop was. Totdat ik mijn grote vriend eBay ging raadplegen. Na even zoeken was het meteen raak: ik vond dé bikini die ik bedoelde. Hoewel ik het nog een beetje vroeg vind om nu al een bikini te kopen (dat dan weer wel….) weet ik zeker dat hij over een paar maanden van mij is.

Ik wilde mijn vondst even met jullie delen, ook al is het totaal niet toepasselijk met deze temperaturen. Toch ben ik benieuwd naar jullie mening, dus laat je horen: wat vind je er van?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *