OFF TO SUNNY BEACH

Nu jullie dit lezen zit ik in het vliegtuig naar Bulgarije (of ik ben er al), want…. Ik ga een weekje op vakantie met vriendinnen! Ik heb hier al eerder over geschreven dus het zal jullie vast niet onbekend in de oren klinken maar ik ga naar Sunny Beach in Bulgarije. Eigenlijk zouden we om 12.00 vliegen, maar we hebben gisteren last minute gehoord dat we om 8.20 al vertrekken. Eigenlijk zouden we met de trein naar Schiphol gaan, maar dit kan dus niet meer. We vertrokken gewoon lekker met de auto om 3:45… Hoezo een fijne tijd? Ahum ;) Gelukkig doen we het ergens voor en staat ons een weekje zon, zee, strand en feesten op te wachten. Ik heb er zo veel zin in!

Maandag ben ik al gewoon begonnen met het inpakken van mijn koffer en ik neem zoals gewoonlijk veel te veel mee. Bijna al mijn zomerkleding, want ik vraag me af of ik die nog ooit in Nederland kan dragen. Het weer in Sunny Beach is namelijk top: iedere dag rond de 30 graden met een zonnetje. Kan niet beter!

Ik ga met 5 vriendinnen en ik weet zeker dat we ons zullen vermaken. Ik heb artikelen vooruit geschreven, dus er staat iedere dag gewoon een update online. Ik zal iets minder actief zijn met mail, want ik weet natuurlijk niet hoe het daar met internet gesteld is. Als het goed is hebben we bij het hotel internet, want we hebben een soort van upgrade gekregen. Dit omdat er een dubbelboeking was en daarom zijn wij overgeplaatst naar een ander All Inclusive hotel, Iberostar. Dit hotel is veel chiller, ligt dichter bij zee en is ook hoger beoordeeld. Het eten schijnt beter te zijn en de hotelkamers zien er goed uit. Er is zelfs een binnenzwembad! Je kunt het horen: ik kan echt niet wachten!

Ik ga dus een weekje lekker naar de zon en hopelijk kom ik heerlijk bruin thuis. Jullie zien het vanzelf, want ik zie jullie volgende week weer! Dan komt er een My life as Liz special, want ik ga uiteraard lekker veel foto’s maken.

Tot de volgende week!

Liefs, Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *