Essence – Mother earth is watching you

Mijn nagels zijn de laatste tijd echt een ramp, ik heb al een tijd geen nagellak meer gedragen en mijn nagels zijn daardoor echt afgezwakt. Als ik namelijk geen nagellak draag, ga ik sneller aan mijn nagels pulken waardoor uiteindelijk meer dan de helft afbreekt. Laatst bereikte ik dat punt weer en toen vond ik het tijd worden voor verandering. Ik kocht toen de Nail Repair van Trind, voor sterke, mooie nagels. Het heeft al iets geholpen dus ik vond het wel gangbaar om weer eens een nagellak voorbij te laten komen!

De nagellak die ik graag aan jullie wilden laten zien is dit kleurtje van Essence, Mother earth is watching you. De nagellak komt uit de NATventURista collectie en is dus limited edition. Ik vind het flesje erg leuk, het is net wat specialer dan de normale collectie. De kleur vind ik erg lastig om te omschrijven. In het flesje vind ik het meer een taupe kleur met grijze shimmer, maar op mijn nagels vind ik de grijstint juist meer opvallen. Een aparte kleur, dat zeker!

De nagellak blijft prima zitten, lakt erg fijn, dekt goed met twee laagjes en is dus zeker een aanrader, vooral gezien de prijs (€1,79). De nagellak is nog wel te koop, maar wees er snel bij!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *