Outfit: Tweede Kerstdag

Kerst 2011 zit er weer op! En oh, wat heb ik het heerlijk naar mijn zin gehad. Ook Tweede Kerstdag was een succes. Met familie gingen we bij ons thuis gourmetten en ik heb genoten van de heerlijke amuses, hapjes en desserts. Vooral naar de laatste keek ik uit, ik had zelf een brownie gebakken en we hadden ook nog een heerlijke chocolade bavarois. Aan het eind van de avond zat ik propvol, voor mijn gevoel was ik voor de gehele week verzadigd. Maar het was het waard! Vandaag de outfit die ik gisteren droeg!

Eigenlijk was ik van plan om een rokje met hakken aan te trekken, maar toen ik ‘s ochtends wakker werd, voelde ik al dat ‘m dat niet ging worden. Ik had nou eenmaal geen zin in een rokje met hakken. Ik had geen zin om me helemaal op te tutten, het liefste wilde ik gewoon de hele dag in mijn jogging broek vertoeven. Maar uiteindelijk ben ik toch maar met mijn make-up kwasten in de weer gegaan. Geen rokje met hakken weliswaar, maar goed genoeg voor zo’n Tweede Kerstdag thuis.

Wat ik draag is een zwarte zijden blouse van Glamorous, een zwarte jeans van Primark (heb echt hoognodig een nieuwe zwarte broek nodig maar ik kan nergens een exemplaar vinden dat aan mijn wensen voldoet. Ik wil gewoon de broek van de Primark, maar dan van betere kwaliteit!) en mijn Minnetonka’s. Qua sieraden heb ik het rustig gehouden, het enige wat ik draag is een paar gouden oorbellen met leuke frutsels van een onbekend merk en mijn ring van Buddha to Buddha.

En nu op naar het volgende feest: oud & nieuw. Can’t wait! Ik zal proberen om ook van die avond een outfitpost te plaatsen, maar ik kan niks beloven! De kwaliteit van mijn camera is al niet al te best en al helemaal niet ‘s avonds. Maar ik zal het proberen!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *