Outfit: Grijs & Warm

Echt kleurrijk kun je deze outfit niet noemen, maar lekker warm is ‘ie wel! In de winter kleed ik me meer als een grijs muisje. Zwart, grijs en crème zijn echt mijn favorieten kleuren deze winter. Zo nu en dan combineer ik het met bruin, maar ik ben in het najaar gewoon dol op de ‘saaiere’ kleuren. Deze kleuren kunnen altijd en je slaat er niet gauw de plank mee mis. Oftewel: safe & classy! Ik wil me wel kleurrijker kleden, maar echt verder dan rood of blauw kom ik niet…

Jullie hebben vast al gezien dat op deze foto’s mijn nieuwe enkellaarsjes draag. Ze zijn ook zo fijn om mee te combineren! Tja, zwart he… Ik ben ook nog op zoek naar lage zwarte enkellaarjes. Ik vind hakken heel leuk, maar ik ben er eigenlijk te lui voor om op te lopen. Dus nu maar even wachten tot de sale begint. Wie weet scoor ik dan wel een leuk paar enkellaarsjes!

Wat ik nog meer is een jegging van Pieces, grijze top van Sutherland met daarop een heerlijke trui van H&M. Ik vind het model erg leuk en hij is zo lekker warm! Qua sieraden koos ik voor een zilver kettinkje, ring van Buddha to Buddha en een grote ring met een soort van parel erin waarvan het merk onbekend is.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *