Wishlist oktober

Vandaag staat deze wishlist online en ik hoop dat ik aan het einde van deze dag al een hoop van deze lijst kan afstrepen. Vandaag is het namelijk National Glamour Day! Need I say more? Ik hoop vandaag een aantal dingen van deze lijst te kunnen kopen met korting, dat zou zeker mooi meegenomen zijn. Uiteraard zien jullie mijn aankopen snel terug op OurFavourites. Diegene die vandaag ook gaan shoppen met korting: have fun!

Guess Seductive / Burberry Brit
Guess Seductive is echt mijn geurtje, maar toen ik laatst in de winkel Burberry Brit zag staan herinnerde ik me weer hoe lekker dat geurtje ook alweer was. Dit parfum droeg ik ongeveer 1,5 jaar geleden heel erg veel en die vind ik ook nog steeds heerlijk. Ik ga er nog even over nadenken, maar ik koop sowieso één van de twee want ik heb echt een nieuw parfum nodig!
Basics
Zwarte en grijze shirts zijn onmisbaar in het najaar. Ze komen altijd wel van pas en ik wil er graag nog een paar. Ik heb nog wel wat over van vorig jaar, maar een aantal zijn ook wel echt toe aan vervanging omdat er in sommige shirts wat gaatjes zitten. Ik vind basics van Vero Moda en Only altijd wel fijn, dus ik ben benieuwd of ik nog wat leuks tegenkom.

Wat ik zéker vandaag wil kopen is mijn winterjas. Ik was eigenlijk van plan deze vorige maand te kopen, maar toen ik erachter kwam dat Mango ook 20% korting geeft met NGD vond ik het wel de moeite om nog even te wachten. Nu alleen hopen dat ze ‘m nog hebben…

Dit is eigenlijk een beetje wat ik sowieso in oktober wil kopen. Ik wil natuurlijk wel meer (zie mijn najaarswishlist), maar het hangt een beetje van het juiste moment af. Vaak heb ik namelijk iets nodig en dan kan ik het nóóit vinden. Ik ga sowieso nog langs de Pieces & H&M en hopelijk hebben ze daar nog wat leuke accessoires, sjaals of gebreide truien! Jullie gaan het allemaal zien in een aankomende shoplog!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *