Inspiration

Ik ben gek op parfum. Ik kan er geen genoeg van krijgen en mijn wishlist groeit met de dag. Momenteel heb ik J’Adore van Dior op mijn wishlist staan en Loverdose van Diesel. Van Loverdose kreeg ik een sample toen ik laatst een ander parfum kocht, Guess Seductive. Dat is ook echt een heerlijke geur, ik ben zo blij dat ik ‘m weer gekocht heb!

Ik had wel wat meegekregen van de nieuwe geur van Diesel, maar ik dacht dat het niks voor mij zou zijn. Ik houd namelijk niet echt van zoete geuren en aangezien ik overal las dat het een zoete geur was, had ik niet echt hoge verwachtingen toen ik de sample opspoot. Maar oh wat ben ik blij dat ik dat toch gedaan heb! De topnoten van de geur vind ik inderdaad iets te zoet, maar zodra de basisnoten tevoorschijn komen vind ik de geur heerlijk. Het is echt een aparte geur en ik wil hem nu zo graag hebben! Het flesje is niet zo mijn ding, maar ach, het gaat toch om de inhoud.

En sja… J’Adore van Dior is ook gewoon een heerlijke geur! Dit is niet echt een zoete geur, deze valt meer in de categorie van de geur van Guess Seductive. Ik ben heel slecht in het beschrijven van geuren dus ik ga ook geen poging wagen ;) Geur is toch voor iedereen persoonlijk! J’Adore van Dior heb ik een aantal jaar geleden een keer gekregen voor Sinterklaas en sinds de fles op was wilde ik alweer een nieuwe. Nog steeds heb ik ‘m niet gekocht, omdat dit toch wel een wat duurdere geur is. Ik kan nog uren doorpraten over lekkere parfums, maar daar zal ik maar niet aan beginnen. Wat zijn jullie parfum favorieten?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *