WISHLIST JUNI

In mei heb ik eigenlijk niet heel veel kleding gekocht. Ik moest mijn H&M factuur nog betalen (ik vergeet dat altijd) en verder heb ik veel geld uitgegeven aan eten en drinken. Ik heb wel een leuke top gescoord, maar deze is vooral voor het uitgaan. Leuke tops schuiven dus door naar de rest van de maand, net als een spijkerbroek en het Naked 2 palette. Klinkt alsof dat genoeg is voor juni. Maar nee, ik wil nog meer!


Mooi jasje
Zara heeft momenteel prachtige jasjes en ik wil er heel graag nog eentje. Die moet ik deze maand dus echt scoren! Ik heb niet echt voorkeuren voor een bepaalde kleur, maar ze hebben er momenteel een blauwe met streepjes die ik wel wat vind hebben.

Sandaaltjes
Nu ik dit schrijf regent het buiten en is het koud, maar ik ga er vanuit dat de zon dit jaar in Nederland nog terugkeert. En zoniet, dan komen sandaaltjes sowieso van pas in Bulgarije. Ik heb wel sandaaltjes, maar ik wil nog een paar bruine.

Jurkjes
Ik heb eigenlijk één jurkje wat ik veel draag als het lekker weer is, maar de rest van mijn jurkjes zijn meer voor opstap. Ik wil dus nog een paar jurkjes in zomerse kleuren!

Tas
Momenteel gebruik ik mijn zwarte leren tas van Mynewbag.nl heel veel, en ondanks dat de kwaliteit nog uitstekend is (ik gebruik ‘m echt bijna iedere dag) wil ik nog een tas in een lichtbruine kleur. De tas van Michael Kors op de bovenstaande afbeelding is prachtig, alleen die tas is echt veel te duur. Even op zoek naar een mooie tas die wat betaalbaarder is!

Wat willen jullie nog kopen in juni?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *