Shoplog: Shabbies

Na een paar winkels en heel internet te hebben afgestruind ben ik dan eindelijk geslaagd voor een paar Shabbies! Ik vond het lastig om een paar te vinden dat helemaal aan mijn eisen voldeed. Ik wilde namelijk een mooie, bruine kleur en het liefst een rubberen zool. Tja, eigenlijk een leren zool, maar daar staan de prijskaartjes ook naar. En €300,- uitgeven voor een paar laarzen ging me toch echt te ver. Uiteindelijk is het me toch gelukt, en dit zijn ze!

En ik ben er zo blij mee! De kleur is echt perfect. Het is een leverkleur en valt goed te combineren met verschillende kleuren. Ook het leer is erg mooi, lekker soepel en van goede kwaliteit. De laars komt tot onder mijn knieeën, wat ik een perfecte lengte vind. In de winkel had ik ook een paar andere laarzen gezien die ik erg mooi vond maar deze kwamen tot over de knieeën en dat vind ik niet zo mooi.

En tja, over die rubberen zool… Ik vind de leren zool nog steeds mooier, dat hoort gewoon bij Shabbies. Het is alleen jammer dat ze zo duur zijn. Nu ik de rubberen zool heb ben ik er eigenlijk wel aan gewend en ik vind het bij mijn kleur laarzen nog niet eens zo verkeerd staan. Je hebt namelijk ook donkerblauwe Shabbies met een lichtere rubberen zool en dat ‘verpest’ de hele laars een beetje. Zonde!

Mijn Shabbies kostten €199,95 en ja, dat is veel geld voor een paar laarzen. Maar ik heb er goed over nagedacht. Ik wil al jaren Shabbies, ik heb ervoor gewerkt, leer gaat lang mee én ik steun er kindjes in Nepal mee. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar het Elvira’s Children Home in Nepal. Zo maak ik indirect anderen ook nog blij!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *