Room update

Ons huis is nog niet klaar, maar het einde komt in zicht! Aankomend weekend moeten we in het nieuwe huis zitten en ook al is het misschien dan nog niet helemaal af, we kunnen er in ieder geval dan eten, slapen en douchen. De slaapkamers zijn nu bijna allemaal af, bij mijn kamer ligt het laminaat er bijna helemaal in en dan moet alleen nog mijn wasbak opgehangen worden en de plinten erop. Het leek me leuk om een update te posten met een aantal foto’s!

Mijn kamer, helemaal in het begin. Ik kan niet echt goede foto’s van mijn kamer maken, maar zodra deze helemaal af is komt er een roomtour. Ik beloof het! Ik krijg de vraag nu ook al vaak, maar ik wacht liever even totdat mijn nieuwe kamer af is. Anyway, hier hangt mijn oude wastafel er nog en is nog niks gestuct of geverft.

Nu, een maand later, ziet mijn kamer er zo uit. Ik vind het zo mooi! Vooral de laminaat vind ik super mooi. Mijn nieuwe wastafel hangt er nog niet, maar die hebben we al wel gekocht, die kun je hieronder zien. Een simpele wastafel zonder al te veel poespas. Handig dat het een kastje is, want dan kan ik daar wat spullen in bewaren. Op de muur zit een kleur die ik op mijn oude kamer ook al had. Een rustgevende kleur, maar zeker niet saai! Op de scheidingslijn tussen het zandkleurige en het witte komen nog witte lijstjes, alleen hier wachten we nog even mee. Ik kan niet wachten tot al mijn meubels er in staan, ook al heb ik die nog niet allemaal….

Ik heb in ieder geval wel al een bed en dat is het dan ook. Een paar weken geleden heb ik met mama een kledingkast van de Ikea gekocht, maar bij nader inzien staat zo’n kleine kast toch wat lullig tegen zo’n grote muur. Daarom krijgt mijn zusje die kast en heb ik een nieuwe gekregen van Wehkamp.nl. Het is onderstaande 3-deurs kast ‘Windesheim’. Een mooie witte kast, want ik wil mijn kamer rustig houden en dan vind ik witte meubels het mooiste.

Ik moet nog een hoop dingen kopen zoals een goed matras, boekenkast, een andere Ikea kast, een bureau + bureaustoel, wandplankjes en wat kleine kastjes. Maar dat komt allemaal wel, het is nog niet zo ver! Ik heb trouwens voor de sfeer al twee leuke dingen voor op m’n nieuwe kamer: een mooie zwart-witte foto van een buddha op canvas en een wit memobord. Shoppen voor een nieuwe kamer is zo leuk, ik geniet er echt van!

Misschien is aan de lap tekst wel te merken hoe enthousiast ik ben over mijn nieuwe kamer. Ik ben gewoon zo benieuwd als het straks af en is als we lekker gesetteld zijn in het nieuwe huis. Can’t wait :D

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *