Wishlist april

Het wordt steeds lekkerder weer en daar horen ook de bijpassende kleren bij. Van mijn vorige wishlist heb ik bijna alles al gekocht, dus het werd tijd voor een nieuwe. Deze is misschien iets minder uitgebreid, maar ik wil het graag realistisch houden en ik heb geen geldboom. Bovendien geef ik natuurlijk niet alleen mijn geld uit aan make-up en kleding, maar ik geef ook een boel uit aan eten en drankjes. Ook moet ik nog sparen voor mijn vakantie, dus het lijstje mag best een keer wat korter zijn!

Top H&M – €19,95
Deze top van H&M moet ik gewoon hebben! Ik vind het model leuk en hij lijkt me ook lekker luchtig. De top is er in 4 verschillende kleuren: lichtkoraal, zwart, gebroken wit of steenrood (zoals afgebeeld). Ik ben er nog niet uit welke kleur ik wil, ik ga wel passen en dan zie ik wel welke me het mooiste staat!

Spijkershort – €19,95
Dit spijkershortje stond al op mijn H&M Wishlist en ik ben echt van plan ‘m te gaan kopen. Hij is niet duur en de kleur is precies wat ik zoek. Ik had hem al in mijn online winkelmandje gegooid, alleen ik heb de bestelling uiteindelijk niet geplaatst want de levertijd was begin juni. Ja, dag… Hopelijk slaag ik in de winkel wel!

J’adore van Dior – €45,- voor 30 ml bij Douglas
J’adore van Dior is een heerlijke geur. Ik heb ‘m al eerder gehad, in de 100 ml versie. Die ga ik niet meer kopen (lees: duur), maar 30 ml is echt prima. Ik heb de oude fles nog steeds en ik ruik er regelmatig aan. Steeds denk ik dan weer: ‘Hmm, dit is echt mijn geurtje!’.

Lichte jeans – €?
Ik weet niet wat het is, maar de combinatie van lichte jeans & Lizzy lijkt duivels. Haast alle lichte broeken die ik heb gaan kapot. Vaak door een scheur bij de knie, want lichte jeans zijn namelijk altijd wat dunner, dus dan gaat de stof ook sneller kapot. Helaas heb ik daar altijd last van. Ik heb dus een nieuw exemplaar nodig en die ga ik denk ik bij de Zara kopen. De afgebeelde jeans voldoet niet aan mijn eisen want ik vind H&M broeken gewoon verschrikkelijk, ze staan me ook niet. Maar ik heb voor het gemak alleen maar dingen van de H&M uitgekozen omdat bij het artikel over het samenstellen van je zomergarderobe veel vragen waren over waar alles vandaan kwam.

Rokjes – €?
Ik wil aankomende zomer meer rokjes dragen! Deze rokjes kun je gewoon als echt rokje dragen, maar ook als onderrokje. Zo kun je een tuniek die eigenlijk net iets te kort is met gemak dragen! Ik wil graag een witte en crème variant, maar een felle kleur zoals roze of rood lijkt me ook wel gaaf. Ik wilde eigenlijk eerst ook nog een rode taillerok, maar die is echt nergens te vinden voor een betaalbare prijs…
Ook wil ik nog een (nep)leren jasje. Ik heb bij de Zara een superleuke gezien, maar die kan ik niet op de site vinden. Het is een crèmekleurig nepleren jasje, een goede aanvulling op mijn andere leren jas, want daar ben ik inmiddels wel op uitgekeken. Maar hij ziet er gewoon nog goed uit en zit lekker dus ik doe het er maar mee!

Wat zijn jullie wishes voor april?
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *