Review Chi Silk Infusion

Vorige week schreef ik een review over het serum van Biosilk, deze week is het serum van Chi aan de beurt. En niet zomaar een serum, nee, Chi Silk Infusion! Dit serum zorgt voor glanzend en verzorgd haar en werkt ook nog eens extra goed bij krul- of kroeshaar. Waarschijnlijk zullen deze producten vooral goed werken in combinatie met de tools van Chi, maar die heb ik helaas niet! Desondanks heb ik dit serum gewoon goed kunnen reviewen voor jullie.

Wat me als eerste opviel: de geur is heel sterk. Dat kan positief zijn, maar helaas is dat bij dit serum niet het geval. Om eerlijk te zijn: ik grijp minder snel naar producten die minder lekker ruiken, omdat ik me daar echt aan kan gaan ergeren. Zo ook bij dit serum. Hoe vaker ik eraan ruik, hoe sneller ik er hoofdpijn van krijg, echt bizar! Gelukkig is geur een kwestie van smaak dus wie weet vinden anderen dit wel lekker ruiken.
Maar uiteindelijk draait het toch om de werking van het product en daar slaagt Chi Silk Infusion dan ook wel echt in. Mijn haar wordt écht zacht, glanst mooi en pluist minder. Yay!

Al met al zou ik toch eerder voor het serum van Biosilk gaan, maar dat neemt niet weg dat ik deze minder fijn vind werken, het komt gewoon echt door de geur. Hebben? Een mini van 15 ml kost op Lindseys.nl €3,24 en voor een verpakking van 50 ml betaal je €14,58.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *