Nieuwe layout + veranderingen

Lieve bezoekers,

Het is bijna 2011 en daar hoort – vind ik – een nieuwe layout bij. Ik geef toe dat hij misschien een tikje saai is, maar ik vind ‘m ook wel weer clean. Maar daar blijft het niet bij. OurFavourites.net ondergaat namelijk wat veranderingen. Het zou kunnen dat ik hierdoor bezoekers verlies, maar ik weet ook zeker dat ik er een nieuw aantal voor terug krijg.

Al een tijdje vind ik het bloggen over beauty en make-up steeds minder leuk worden. Ik heb genoeg van het hele ‘beautyblog wereldje’ (een aantal dingen zijn er gebeurd waardoor dat zo is), ik wil origineler zijn en make-up interesseert me minder. Ik vind het nog steeds wel leuk, maar mijn interesse is niet meer groot genoeg om daarover te schrijven. En bloggen moet natuurlijk wel leuk voor me blijven. Uiteraard blijf ik make-up shoppen, het is niet zo dat ik het nu boycot in mijn leven. Maar eerlijk gezegd ben ik het ge-review ook wel een beetje beu. Vaak lees je overal hetzelfde en het wordt een beetje een routine. Dat wil ik vermijden en daarom heb ik besloten om te stoppen met bloggen over beauty. Het is een grote stap, aangezien ik met beautybloggen begonnen ben, maar hopelijk is het de juiste stap. Ik zal het aan de ene kant ook wel gaan missen, maar ik stop er niet helemaal mee.
Ten eerste blijf ik beautyfilmpjes maken. In die filmpjes laat ik looks zien, favoriete producten of dergelijke beautydingen. Dit houd ik dan wel echt gescheiden van mijn blog. Filmpjes zoals aankopen etc. komen uiteraard wel gewoon op OurFavourites.net. Mijn YouTube kanaal is hier te vinden. Als je het leuk vindt kun je abonneren, zo mis je geen filmpjes!
Ten tweede blijft het beautyproduct nagellak wel op mijn blog. Dit klinkt misschien een beetje raar en tegenstrijdig, maar ik heb dit besloten na aanleiding van ‘Style’ van Lauren Conrad. In het boek noemt Lauren nagellak ”the unexpected accessory” en daar ben ik het helemaal mee eens. Nagellak is de kerst op de taart bij je outfit. Bovendien vind ik het altijd leuk om nagellakkleurtjes aan jullie te laten zien dus dit blijft.

OurFavourites.net wordt dus een beetje anders, hopelijk krijg ik er geen spijt van. Voortaan kunnen jullie op mijn blog genieten van mode, lifestyle en nagellak. Hope u like it!

xoxo Lizzy

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *