Stash opruimen

Laatst was ik bezig met het opruimen van mijn stash. Ik vond het niet netjes neergelegd dus ik besloot mandjes te kopen bij de Xenos. Het is nu veel overzichtelijker en het ziet er niet zo rommelig meer uit.

Photobucket

Dit is een voor-foto. Zoals je ziet is het nou niet echt bepaald opgeruimd, en bij de achterkant is het leeg omdat ik mijn lippen-bakje er toen uit had gehaald. Hier heb ik ook nog niet mijn nieuwe bakjes…

Photobucket

Maar hier wel! Ik moet er nog 1 of 2 bijhalen want nu zitten mijn blushes in een doos van de Ici Paris XL. Dat is te doen, maar ik vind het er niet zo netjes uit zien… Je ziet nog wel dat de blsuhes en oogschaduws gewoon in de bakjes zijn ‘gegooid’ maar op dit moment is dat ook opgeruimd.

Jullie hebben nu snel wat kunnen zien van mijn stash, maar ik had een vraagje:

Willen jullie een stashfilmpje zien?

En dan wil ik ook weten of jullie dan ook mijn nagellakjes en verzorgingsspullen etc, of gewoon mijn hele make-up hoek. Let me know!

Internet ligt er thuis uit dus ik typ dit nu in de bibliotheek, haha. Maargoed, nog eventjes en ik ga de trekking bekend maken van de winactie en binnekort komt eindelijk de huge winactie online, dus houd mn site in de gaten!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *