Essence ‘Enchanted Fairy’

Ongeveer één jaar geleden vond ik de Essence Colour & Go lakjes ver-schrikke-lijk! Ze waren stroperig en droogden voor geen meter. Na een mislukte poging tot verdunnen met nagellakremover (ja, ik weet het…. Maar het is een jaar geleden!) gaf ik het lakje aan mijn zusje. Maar tegenwoordig… Ik lijk wel verslaafd! Het liefst wil ik alle kleurtjes want ze zijn zo goedkoop en fijn! Daarom ook vandaag een weer een swatch van een Colour & Go lakje, in de kleur ‘Enchanted Fairy’.

Ik weet het, het is verschrikkelijk gelakt, sorry! Zal niet meer gebeuren ;-)

In de winkel leek het lakje meer roze, maar het is toch echt een lilakleur. Ik vind lila kleuren mooi, maar op mijn nagels word ik er snel gek van. Dit kleurtje is ook lila, maar dan heel subtiel. Het is wel aanwezig, maar niet té. Je zult het niet verwachten, maar dit lakje dekt echt goed. Je zou één laagje kunnen dragen, maar twee is toch nét een tikje mooier. Er zit een lichte shimmer in en die is ook heel erg mooi. De nagellak blijft goed zitten, 3 dagen zonder chips haalt ‘ie wel.

Sorry voor mijn afwezigheid dames! De uitslag van de winactie zal zo snel mogelijk online komen en ik probeer ook binnenkort mijn verslagje van de VIP Party online te plaatsen. Ik bevind me helaas in een proefwerkweek dus ik heb het hartstikke druk met school!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *