Go Canada met Herôme W.I.C.!

De Herôme World Inspired Colours nagellaken zijn één van mijn favorieten. Ze dekken goed, blijven lang zitten en drogen supersnel. Er zijn ook heel veel mooie kleuren en vooral het hele idee erachter is hartstikke leuk.

Herôme komt nu met een nieuwe W.I.C. collectie, waarvan ik drie lakjes in mijn bezit heb. De kleuren van deze collectie zijn geïnspireerd op Canada en ze zijn echt heel erg mooi. Er zijn 6 verschillende kleuren, van warm rood tot ijzig wit!

Dit zijn de kleuren. Van links naar rechts: Ottawa, Winnipeg, Vancouver, Québec, Surrey en Mississauga. De namen zijn allemaal steden uit Canada, leuk toch? Zelf heb ik de kleurtjes Winnipeg, Québec en Mississauga.

Winnipeg is een frisse groen/blauwe kleur die niet te opvallend is, maar toch wel heel erg mooi. Deze kleur heeft een prachtige finish en dekt met twee laagjes.

Québec is een bronzige kleur met mooie glitters erdoor heen. Chique en je kunt ‘m overal bij combineren! Het is qua kleur de perfecte dupe van O.P.I. ‘You don’t know Jacques’ suède. Alleen dit lakje wordt niet suède en dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg! Zo is ‘ie ook heel gaaf. Best een sheer lakje, maar toch dekkend met twee laagjes.

Mississauga is een frisse en knallende rode kleur, precies zoals de jonge, bruisende stad zelf. Dit kleurtje is precies dezelfde kleur als ‘Amsterdam’ uit de normale collectie. Dit lakje heeft slechts een laagje nodig voor een perfecte dekking. Wauw!

De lakjes van W.I.C. zijn zuurstofdoorlatend en verrijkt met Silica en Vitamine E, wat zorgt voor een optimale glans en goede verzorging van de nagels. De lakjes kosten €7,50 per stuk of €12,50 per twee en zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en via Herome.com.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *