Trend Report: Rocken met klasse!

Rock ‘n roll baby! Deze trend is uitgebreid, dus wellicht dat er iets tussenzit dat je leuk vindt. Zijn victoriaanse bloesjes, skinny jeans en leer helemaal jouw ding? Dan is deze trend zéker wat voor jou!

Drukke prints, drukke combinaties, verschillende stoffen, verschillende kleuren: het kan allemaal. We kunnen haast niet kiezen! Ook de Balmain jasjes (denk aan Michael Jackson) blijven. En hoera, de skinny jeans blijft nog steeds! Seizoenen lang claimde verschillende magazines dat het nu echt over was met de skinny, maar nee hoor. Dit seizoen gaan we lekker door met het dragen van onze slim fitjes.

How to wear?
– Mix & match! Combineer verschillende prints voor een verrassend effect. Ietwat gewaagd, maar het kan hartstikke leuk uitpakken. Naast het combineren van prints kun je natuurlijk ook verschillende stoffen combineren, maar doe het natuurlijk niet allemaal tegelijk.
– Stoer, glamorous en vrouwelijk zijn de sleutelwoorden. Zie het als leer, bloesjes en high heels!
– Je houdt ervan of niet, de schoen met puntneus wordt in. Dat is een no-go voor als je grote voeten hebt, dus houd daar rekening mee. Hoge hakken en ballerina’s mogen natuurlijk ook!

Is deze trend Our Favourite of No Favourite? Laat je mening achter bij de comments.

Ik vind het zeker een super leuke trend. Veel afwisseling en de skinny jeans zijn altijd goed. Verder vind ik de victoriaanse bloesjes ook leuk, en een (fake) leren legging vind ik ook wel leuk als je het bijvoorbeeld combineet met poederroze. De schoenen met puntneus vind ik minder, maar voor de rest vind ik het heel leuk!

BELANGRIJK: Meiden die meededen aan de winacties die nu lopen, kunnen jullie je inzending opnieuw versturen naar beautytown@live.nl? Ik heb namelijk het idee dat mijn mail niet goed werkt. Hier wordt uiteraard aan gewerkt. Nu dus even mailen naar dat e-mailadres. Bedankt!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *