Dr. van der Hoog 3-Minutenmasker

Persoonlijk vind ik het heerlijk om lekker lang een gezichtsmasker op te hebben, maar soms heb je daar gewoon geen tijd voor. Je hebt behoefte aan een lekker masker, maar langer dan 5 minuten heb je niet. Dr. van der Hoog komt met iets superhandigs: een 3-Minutenmasker!

Uit onderzoek was gebleken dat 54% van de Dr. van der Hoog gebruikers vaker een masker zou gebruik als het maar 3 minuten duurde. Daaruit vloeide een nieuw concept: het 3-minutenmasker!

Het 3-Mminutenmasker is een kant-en-klaar masker dat direct op de huid kan worden aangebracht. Het zit in een tube, wat ook nog een extra snel werkt. Met een tube (50 ml) kun je ongeveer 5 of 7 keer doen. Er zijn drie varianten: Opwekkend, Zuiverend en Herstellend.

Opwekkend
Het 3-Minutenmasker Opwekkend zorgt ervoor dat de huid weer gaat stralen. Door de toegevoegde vitaminen C en E krijgt de huid een energie-oppepper zodat je vermoeide huid weer zacht en fris aanvoelt. Dit masker heeft ook nog eens een stimulerende en hydraterende werking en is dus ideaal voor het ontstressen!

Zuiverend
We zijn helaas niet allemaal gezegend met een mooie huid en het 3-Minutenmasker Zuiverend zorgt ervoor dat je huid goed en grondig gereinigd wordt zodat onzuiverheden verminderen tot verdwijnen. Je huid wordt lekker schoon en glad, mede door de Calendula-olie.

Herstellend
Een ontspannen en zachte huid krijg je na het gebruik van het 3-Minutenmasker Herstellend. Dit masker heeft een snelle verzachtende werking op de huid door de toegevoegde Aloë Vera. Aloë Vera zorgt ervoor dat de huid tot rust komt en zacht en soepel blijft.

De maskers zijn verkrijgbaar voor een prijs van €6,99 bij drogisterijen en warenhuizen. Voor meer informatie zie de website van Dr. van der Hoog.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *