Vraag het de expert 2

Iedere woensdag worden door mij en de expert Sandra (gediplomeerd schoonheidsspecialiste) al jullie vragen over gezichtsverzorging behandeld. Maar ook make-up, fashion en andere vragen zijn welkom! Heb je een vraag? Stel ze onder dit artikel!

Hoe kun je je nagels het beste verzorgen zodat je op een natuurlijke manier (nagelhardener mag wel, maar in ieder geval geen nepnagels) sterke, harde, witte nagels krijgt zonder droge nagelriemen?
Ik heb heel erg veel tips hiervoor, dus ik ga er binnekort een artikel aan wijden, zodat je antwoord naar voren komt ;)

Ik heb aan het eind van de dag zooo vaak last van panda-ogen! Ik heb echt van alles geprobeerd, goedkope mascara’s, dure mascara’s, waterproof, niet waterproof, afpoederen.. Hoe kom ik er vanaf?!
Wat vreemd! Ligt het wel zeker aan je mascara? Ik heb namelijk altijd als ik oogpotlood gebruik dat ik dan ook wel eens van die panda-ogen krijg. Eigenlijk heb ik dat met alle liners wel een beetje. Aangezien je vanalles hebt geprobeerd, en ook waterproof, lijkt me dat je daar niet veel aan kan veranderen. Je poedert het ook af, dus ik snap niet waarom je dat door je mascara zou krijgen… Laat het anders even in je comment weten!

Een vriendin van mij heeft hele donkere haren en daardoor heeft ze dus ook een beetje een snor. Ze wil het graag blonderen, maar ik heb voorgesteld dat ze het gewoon epileert. Maar we weten niet met wat ze dit best kan doen, bestaan er speciale snorrenstrips of zoiets?? dankjewel!
Ik geloof vast dat er snorrenstrips zijn, en je kunt het ook epileren, maar er zijn twee nadelen: je moet het echt bijhouden en het epileren kost veel meer tijd. Ook na epileren en harsen kan je huid heel erg gevoelig en rood zijn dus dat is ook minder. Van het merk Silx (kun je gewoon bij Kruidvat en Etos kopen) heb je speciale ontkleuringscreme, en daarmee kun je de haartjes bleken. De haartjes zijn er dan nog wel, maar je ziet ze niet meer omdat ze gebleekt zijn. Voor ongeveer 11 euro heb je zo’n pakketje van Silx.

Hoe breng je oogpotlood/vloeibare eyeliner het beste op je ooglid aan?
Je hebt verschillende manieren om je eyeliner aan te brengen. Wat voor jou het makkelijkste is, dat moet je ontdekken door te blijven oefenen. Iedereen heeft z’n technieken en het hoeft niet zo te zijn dat jij iedere techniek fijn vindt. Vloeibare eyeliner is helemaal niet zo heel erg moeilijk, en als je gewoon even dooroefent dan kun je ook gewoon een strak lijntje maken. Zorg ervoor dat je je ooglid een beetje optilt, zo gaat het al veel makkelijker! Oogpotlood kun je op je waterlijntje aanbrengen, maar het kan ook op de haargrens van je wimpers. Dat heet tightlinen. Op YouTube zijn daar verschillende filmpjes over te vinden. Succes!

Hopelijk hebben jullie er wat aan en nieuwe vragen kunnen weer gesteld worden!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *