Dr. van der Hoog Mango Meloen Masker

De maskers van Dr. van der Hoog zijn bij mij altijd favoriet. Ze werken goed en zijn fijn in gebruik. Ik was dan ook erg benieuwd naar het Mango Meloen masker, omdat het in gel-vorm is.

Dit masker is perfect voor in de zomer, omdat het masker een verkoelende en verzachtende werking heeft. Dat kan je huid wel gebruiken na een dag zon (zee & strand)! Je huid heeft dan namelijk extra verzorging nodig, en dat is nou net wat dit masker doet!

Het is een gelmasker, en ik heb nog nooit eerder een gelmasker gebruikt. Ik had de achterkant ook niet echt goed bekeken, dus ik had niet gelezen dat het een gelmasker was. Ik was dus redelijk verbaast toen ik zag dat het masker doorzichtig was.

Maar wat een lekker masker is dit zeg! Het verkoelt mijn huid perfect en voelt daarna gehydrateerd en zacht aan. Er wordt gezegd dat dit masker zeer geschikt is als na-de-zon masker, en dat is het zeker!

Voor een sachet van 10ml betaal je €2,10. Een slimme tip: houd vooral de krantjes van de drogisterijen in de gaten want deze maskers zijn regelmatig in de aanbieding. Vooral het cocos & mint masker is een grote favoriet van mij.

Wat zijn jullie favorieten van de maskers van Dr. van der Hoog?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *