BTS: Win een Boozyshop verrassingpakket!

Yaaaaay, weer een nieuwe winactie! Hoewel ik eigenlijk al weer helemaal gewend ben aan het vervelende rimte van school, betekent dat natuurlijk niet dat ik jullie niet meer kan verrassen met een verse winactie. Deze keer kunnen jullie wat leuke dingen winnen van de leukste cosmetica-webshop van Nederland: Boozyshop.nl!

Boozyshop.nl begon als een kleine webshop, maar is uitgegroeid tot (mag ik zeggen grootste?) ja, grootste beauty webshop in Nederland! Merken die wij niet in de winkels kunnen verkrijgen kunnen wij op die webshop bestellen, zoals budgetmerken NYX, LA Colors, Wet ‘n Wild en nog veel meer! Sinds kort is de webshop geheel vernieuwd en is er nog meer leuks aan het assortiment toegevoegd. Wat dacht je van Orly, Beautyblender, Misa Cosmetics, Sugarpill, Honeycat… en dan ben ik nog niet eens klaar! Je hoort het, het assortiment is mega groot, dus ik wist dat er vast wel wat tussen zat dat jullie leuk zouden vinden.

Benieuwd wat je kunt winnen? Lees dan snel verder!

Sorry voor de typfout (verrassing*)

Een van mijn lieve lezeressen maakt kans op een verrassingspakket van Boozyshop met daarin leuke producten van de merken Freeman, Beautytreat, L.A. Colors en Candy Kisses!
Hoe kun je dit winnen?
In de collage hieronder zie je details van 4 producten die sinds de vernieuwing van de webshop aan het assortiment zijn toegevoegd. Ik wil van jullie de namen weten van deze producten en die moet je in een mailtje met daarin je gegevens sturen naar Winactie@ourfavourites.net. Jullie kunnen meedoen tot 1 oktober 2010.

Ik wens iedereen heel veel succes!

DELEN:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *