Hoe combineer je destroyed jeans?

Ripped jeans, destroyed jeans… Hoe je het ook wilt noemen, de spijkerbroeken met gaten en scheuren erin zijn hot! Je kunt hem bij vele kledingstukken combineren, maar je kunt ook flink de mist in gaan door iets te veel andere destroyed items erbij te combineren, en dan lijk je iets te veel op een zwerver, niet zo charmant dus…

Je hebt verschillende soorten destroyed jeans. Je hebt broeken waar slechts een gaatje in zit, of wat scheurtjes, maar je hebt ook broeken die helemaal vol de gaten en scheuren zit. Het is aan jou wat je het mooiste vindt!

Just Like that ...!!!

Hierboven is hij gecombineerd met een (hopelijk) fake fur bodywarmer, met een shirtje met tekst. Best simpel, maar door de bodywarmer toch net weer niet. De schoenen maken het wat meer classy en natuurlijk moeten we de make-upjes niet vergeten! Ik zou zelf die schoenen er niet bij aan doen, en ik zie mezelf niet echt snel in zo’n bodywarmer lopen, maar ik denk wel dat het leuk kan staan!
Give Him Up
Combineer je classy items met een destroyed jeans en je outfit is al minder classy! Je hoeft dus niet bang te zijn dat je er te ‘netjes’ uit ziet want dat is met een destroyed jeans juist niet haha!
In deze outfit maken de enkellaarsjes het wat stoerder, dus je hebt gewoon een mix!
taylor momsen
Je kunt met een destroyed jeans ook prima een echte rock-outfit creeëren. Dat lukt al heel snel met een zwart/wit t-shirt en een leren jasje. Stoere enkellaarsjes erbij, een leuke tas en jij bent een echte rockchick! Oh, en je loopt natuurlijk met een beker Starbucks in je hand over straat ;)

Ik kan wel eindeloos doorgaan, want je kunt een destroyed jeans ook eindeloos combineren! Als je gewoon de regel ‘less is more’ in je hoofd houdt, dan gaat het helemaal goedkomen.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *