Herôme World Inspired Colours Nagellak

Sinds een tijdje heeft Herôme de W.I.C. lakjes in hun assortiment. Bijna 100 verschillende kleuren geïnspireerd door de hele wereld. Ik heb 5 verschillende kleuren.

Naast de normale lijn is er ook een lijn met zomerkleuren. Deze zomerkleuren zijn helemaal hip (denk aan het mintgroene kleurtje), en fel en zacht tegelijk. De zomerkleuren zijn geïnspireerd op Costa-Rica en de namen van lakjes zijn dan ook van plaatsen in Costa-Rica.

De lakjes kwamen geleverd in een mooie doosje met lint eromheen. Het doosje gaf in het licht alle kleuren van de regenboog weer, leuk effect! De lakjes zaten ieder in een organza zakje en er zat ook nog een papiertje bij van Herôme om de nagellaken goed te beschermen.

Las Vegas – Samara – La Fortuna – Amstedam – Monte Verde

Ik heb drie nagellaken van de Costa-Rica collectie: La Fortuna, een oranje shimmery, Monte Verde, een mintgroene en Samara, een baby-blauwe kleur. Het felrode lakje Amsterdam en fuchsia roze lakje Las Vegas komen uit de normale collectie.

Het design van de nagellak is simpel, maar niet goedkoop. Wat we van Herôme gewend zijn. Naast een longlasting effect zorgt de nagellak ook door middel van de wat bredere kwast voor een makkelijke applicatie.

De nagellak droogt echt super snel, binnen een half uur had ik mij nagels al gedaan: gedroogd en wel. Dat is erg snel, want meestal is de lak na een uur nog niet eens volledig gedroogd. Als je dan ergens tegen aan stoot dan kun je vaak weer opnieuw beginnen. Bij deze nagellak is dat niet!

De nagellak blijft bij mij ook langer dan normaal zitten. Meestal haal ik nagellak er na twee dagen al weer af: óf omdat ik de kleur beu ben, óf omdat hij is gechipt. Bij deze nagellak kon ik wel 3/4 dagen wachten, al verschilde dat wel per nagellak.
Voor een dekkend effect heb je 1 à 2 laagjes nodig.

De World Inspired Colours lakjes van Herôme kosten €7,50 per stuk, of 2 voor €12,50 en zijn te bestellen op de webshop van Herôme (klik). Voor verdere verkooppunten en meer informatie kun je kijken op worldinspiredcolours.com.
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *