The Secret Garden Soy Scents

Ik heb een zwak voor lekkere luchtjes en dan niet alleen van parfum. Naast geurolie van The Body Shop ben ik sinds kort ook groot fan van de Soy Scents van The Secret Garden!

De Soy Scents kosten op Thesecretgarden.nl €2,95 voor 4 Soy Scents in de geuren die jij wilt. Je krijgt ze dan in een luxe organza zakje. Het is heel goedkoop, want met één Soy Scent kun je al heel lang doen. Ik snijd hem sowieso in 4 stukjes, en voordat een stuk helemaal is opgesmelt dan moet je toch echt lang branden!

Het werkt zo: je legt een stukje Soy Scent in een oliebrander. Wanneer je een kaarsje er onder aansteekt gaat de Soy Scent smelten en dan komt er een heerlijke geur vrij. Wanneer je geen zin meer hebt hoef je hem niet op te laten branden. Je kunt het kaarsje gewoon uitblazen en de gesmloten Soy Scent wordt vanzelf weer hard in de oliebrander. Wanneer je hem dan de volgende keer weer aansteekt, wordt de Soy Scent vanzelf weer vloeibaar!

De Soy Scents zitten per stuk verpakt in folie, met daarop een sticker met de naam van de geur. Heel primitief, en het oogt een beetje goedkoop. Maar de werking maakt voor mij alles goed!
Ik heb de volgende 4 geuren: Tuscan Sun, Relax, Energy en Dewdrop. Ze ruiken allemaal heel verschillend. De ene ruikt fris, de andere weer kruidig etc. Als je aan de ‘vaste’ Soy Scent ruikt dan is de geur heel sterk, maar wanneer je hem opbrandt dan is de geur helemaal niet overheersend, maar precies goed voor een nét niet te aanwezige geur in je kamer.

Hebben jullie ook al gehoord dat The Secret Garden ermee gaat stoppen? Zó jammer. Gelukkig blijft de Black African Soap en Shea butter nog wel te bestellen. Meer weten? Lees dan het artikel van Serena waarin ze alles uitlegt, hier.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *