Diamond Cosmetics Matte Topcoat

Vele van jullie vroegen om een review van de Diamond Cosmetics Matte Topcoat die ik op http://www.boozyshop.nl/ heb gekocht. Hij kostte €5,- en het is een topcoat die je nagellak matte maakt. Supergaaf dus!

Photobucket

Ik vind het design niet echt geweldig, eerder saai. Maar het gaat natuurlijk ook om de werking!
Velen van jullie kennen vast wel de Essie Matte topcoat, die een stuk prijziger is op Boozyshop.nl. Deze van Diamond Cosmetics scheen even goed te zijn en ik wilde wel eens weten of hij zo goed werkt als ze zeggen.

En het antwoord is… Ja! Hij maakt je nagellak heel snel mat en droogt ook redelijk snel. Hieronder zie je een voor en na foto. De nagellak die ik op heb is van Catrice (de oude collectie) en hij heet ‘Sweet Blossom’.

PhotobucketPhotobucket

Zoals je kunt zien is hij helemaal mat geworden, supermooi dus! Ik heb nog een foto gemaakt waarbij mijn hele hand gelakt is met de nagellak van Catrice en daarover de Diamond Cosmetics topcoat.

Photobucket

Ik ben er dus heel tevreden over! Het enige nadeel vind ik is dat de nagellak wat sneller gaat chippen dan normaal. Maar ik doe toch vaak nieuwe nagellak op dus ik stoor me daar niet aan.

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *