Shoplog 16 april 2010

50% korting op het gehele make-up assortiment bij Kruidvat? Een actie die ik niet mocht missen! Ik heb daarom ook wat leuke dingentjes gekocht en daardoor wat geld bespaard.

Gosh Touch up concealer, €3,75.
Britt van Beautysensation heeft ‘m ook, en ze was er erg enthousiast over dus daarom besloot ik hem mee te nemen. Ik vind hem ook erg fijn! Hij dekt goed, en brengt makkelijk aan door middel van het kwastje. De kleur is ook perfect, ik heb de kleur ‘nummer 1’.

Catrice nagellak, €1,25.
Ik vond de andere lakjes ook al heel erg fijn, dus ik wilde er meer! Helaas waren ze bijna allemaal uitverkocht, maar ik had nog wel een mooi kleurtje gescoord. Namelijk deze rode, in de kleur ‘Bloody Mary To Go’. En de naam past wel, want de kleur is echt bloedrood. Pretty!

Essence Express Dry spray, €1,25.
Ik wild hem al een tijdje, en nu ik hem voor €1,25 kon kopen nam ik hem gelijk mee. Heel handig zoiets en het werkt prima.

Catrice eyeliner pen, €1,15.
Ik had nog geen eyeliner pen en ik wilde dat wel eens proberen! Deze zag er wel goed uit en er kwam veel kleur vanaf. Omdat het een soort stiftje is denk ik wel dat het snel uitdroogt, maar we zullen zien. Het werkt trouwens echt ideaal om een winged lijntje te trekken!

Dit waren mijn aankopen tijdens de actie. Hebben jullie nog wat gekocht met 50% korting?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *