Mijn studentenkamer

img_0055

Ik woon al sinds juli in mijn nieuwe kamer, maar ik heb hem nog niet uitgebreid laten zien. De tijd gaat zo snel! Er moeten nog een aantal dingen gebeuren, maar dat komt vanzelf wel. Het is in ieder geval een heerlijke plek om te wonen. Tijd voor wat foto’s!

img_0057

Mijn kamer bevindt zich midden in het centrum van Utrecht en is zo’n 24m2 groot. De kamer is een stuk anders dan mijn vorige kamer, ondanks dat de grootte overeenkomt. De vorm is anders en ik heb nu drie grote ramen die zorgen voor veel lichtinval. Ik zit nu ook aan de andere kant van de straat, waardoor ik uitzicht heb op een winkelstraat. Een stukje drukker, maar wel heel gezellig. Er valt altijd wel iets te zien!

img_0056

Voor deze nieuwe kamer heb ik een bed moeten kopen, gewoon een simpele van de Ikea. Voor de rest zijn eigenlijk alle spullen hetzelfde, behalve de extra schoenenrekken die echt nodig waren om mijn schoenen netjes op te bergen. In de toekomst hoop ik nog een echte kledingkast te kopen, maar voor nu is het helemaal prima zo.

img_0058

img_0054

Wat er nog moet veranderen? Ik kom nog wat extra gordijnen te kort en ik heb ook nog geen lamp hangen. Ik blijf natuurlijk een vrouw en ik ben niet zo handig, dus dat kan ik beter aan iemand anders overlaten. Daarnaast hoop ik mijn kamer nog op te leuken met wat extra accessoires, ik heb op de Kwantum webshop al wat leuke dingen gespot dus ik denk dat ik binnenkort maar eens wat tijd ga vrijmaken om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Wat vinden jullie van mijn studentenkamer? Als je vragen hebt: just ask!

schermafbeelding-2016-11-15-om-14-32-44

5 Reacties

  1. Britt 1 december 2016 / 12:46

    Ziet er erg tof uit, ik ben fan van de cosy stijl!

  2. Tedje 1 december 2016 / 13:09

    Looking goooood <3 Ik moet maar snel weer eens bij je langskomen!

  3. Manon 14 december 2016 / 22:12

    Mooi ingericht, en heel fijn zoveel licht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *