Win: Solar Weekend tickets

solar1

Wellicht heb je het al meegekregen op Instagram, maar ik wilde het ook nog even op mijn blog vermelden. Ik mag namelijk 1×2 zondagtickets tickets voor Solar Weekend verloten! Ik ben de afgelopen twee jaar naar Solar geweest en het was allebei de keren echt super leuk. Dit jaar ben ik weer van de partij en in samenwerking met Solar mag ik dus tickets voor de zondag verloten! Met namen als Adam Beyer, Jett Rebel, Mike Mago, The Partysquad en veel meer. Wat je daarvoor moet doen? Lees gauw verder!

Het thema van Solar Weekend dit jaar is ‘Cinema’. Omdat Solar draait om creativiteit, leek het me leuk om daar iets mee te doen. Upload op Instagram een foto in het thema van dit jaar met de #Solar15 en #OurFavourites en dan maak je al kans. Doe wel snel mee, want Solar is al over twee weken (het gaat om de zondag 2 augustus).

Ik ga dit jaar zaterdag & zondag. Zijn er meer bezoekers die naar Solar Weekend gaan?

6 Reacties

 1. anouk 17 juli 2015 / 05:26

  Super leuk!! Ik zou hier graag eens heen willen, ben nog nooit geweest. Ik ga eens even een leuke foto bedenken

 2. Maaike 17 juli 2015 / 12:05

  Ahhh wat leuk! Ik wil er ook zo graag heen, dus ik ga ook even creatief nadenken.

 3. Diona 20 juli 2015 / 04:30

  Wat een leuke winactie! Ik wilde eigenlijk op de camping, maar gaat niet ivm met vakantie. Het zou super zijn om toch 1 dag te gaan. Tot wanneer kan je meedoen? Want dan ga ik even een leuke foto bedenken!

 4. Naomi 24 juli 2015 / 19:57

  Oeh ik zou wel willen, ga even snel nog iets bedenken. Of is het tot vandaag?

 5. Annemiek 26 juli 2015 / 12:43

  Hoe en wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt? Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *