LOVE / IPHONE 5

Ik stel jullie graag voor aan mijn nieuwe liefde: mijn nieuwe iPhone. Ik had mijn witte 4s nog geen jaar, en ik heb nu al een nieuwe. Best erg, maar wie zegt er nu nee tegen een iPhone 5? Juist. Ik heb deze iPhone gekregen van mijn stiefvader en het ging zo. ‘Ik heb een verjaardagscadeau voor je, maar het is niet wit.’ Ik wist al meteen waar hij het over had, want nadat mama een witte iPhone 5 had gekregen zeurde ik al weken dat ik er ook een wilde. Ik had niet verwacht dat ik er een zou krijgen, dus je kunt je voorstellen dat ik een gat in de lucht sprong toen hij zei dat ik een iPhone 5 kreeg. Ik vind het aan de ene kant wel jammer dat ik geen witte heb, maar het gaat ten slotte toch om de binnenkant en zwart staat ook wel chique. Bovendien zijn er genoeg leuke hoesjes!

En ooooh wat is hij fijn! Dat grotere scherm werkt echt super relax, hij is een stuk lichter dan z’n voorgangers en hij is nog een stukje sneller dan mijn 4s. Ik kan er echt niks negatiefs over zeggen! Dit is nu mijn derde iPhone en Apple overtreft zich iedere keer weer. Daarnaast zijn de nieuwe oortjes ook echt super fijn, het geluid is veel beter. Ik luister veel muziek, dus die komen goed van pas!

Ik zit nog net niet 24/7 op mijn telefoon, want ik gebruik hem echt overal voor. Zeker nu ik hem net nieuw heb, is het leuk om op mijn telefoon te zitten. Ik ga dus heel veel plezier hebben van mijn nieuwe telefoon! Thanks stiefvader :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *