Room update #2

Hopelijk zijn jullie de artikelen over mijn kamer nog niet beu, want ik heb er weer eentje voor jullie! Zoals jullie weten kreeg ik afgelopen donderdag de sleutel van mijn kamer. We gingen die dag ook meteen aan de slag met texen en het schilderen van de balken. Mijn muren zijn wit en de balken zijn zwart. Een mooi contrast! Daarnaast kocht ik ook nog een tafel met stoelen en wat andere meubels. Benieuwd? Lees dan verder!

Allereerst gingen mama en ik woensdag toen we terug kwamen van vakantie meteen op pad om te zoeken naar een leuke tafel en wat stoelen. Ik kan je vertellen: dat viel niet mee! Ik blijf een student en wil het niet te duur maken, maar tegelijkertijd wil het oog ook wat. Uiteindelijk zijn we geslaagd bij de Kwantum, waar ik een halve tuinset kocht. Tuin? Jep! Mama kwam met het idee om het wit te verven en dan ziet het er al heel anders uit. De tafel en het bankje zijn heel stabiel en ze waren super goedkoop. Op het bankje leg ik dan allemaal zwarte kussens neer, zodat dat ook nog lekker zit. Momenteel staan het bankje en de tafel in de eerste laag, maar vandaag ga ik weer naar Utrecht en dan is het tijd voor de tweede laag. Daarnaast kocht ik ook nog twee zwarte stoelen die heel comfortabel zitten. Wel belangrijk, want het is de bedoeling dat ik ook aan die tafel ga studeren. De stoelen waren in de aanbieding en goedkoper dan de houten stoeltjes die ik bij Ikea spotte. Score!

Wat we afgelopen donderdag nog meer hebben gedaan? Mijn bedbank in elkaar gezet! Ik heb er al een plekje voor gevonden (zie foto) en ik ben er zo blij mee! Het is een vrij grote bank, maar aangezien mijn kamer ook ruim is (24m2), staat dat juist heel mooi. En je hebt er super makkelijk een bed van gemaakt. Helemaal top dus, dankjewel lieve opa & oma!

Ook leuk om te vermelden: ik heb er donderdag op vrijdag al geslapen! Weliswaar wel met mama, want de volgende dag gingen we het bankje en de tafel verven. Toen dat klaar was en ik ondertussen ook de keuken en badkamer had gepoetst, was het alweer tijd om naar huis te gaan. Maar we hebben toch veel gedaan in die dagen!

Zaterdag ging ik langs de Action voor fotolijstjes want ik had foto’s laten afdrukken. Daar kocht ik ook nog wat handdoeken en theedoeken, een spatel, handzeep en wasmiddel. Van die dingen die wel nodig zijn, maar waar je niet meteen aan denkt! Vervolgens gingen we ook nog naar de Ikea, want ik heb nu wel zitruimte, maar nog geen opbergruimte! Ik heb op mijn kamer wel een perfecte kast staan, maar omdat ik anders ook geen opbergruimte meer heb in mijn kamer in Eindhoven, heb ik twee Malm kastjes gekocht die ik naast elkaar kan zetten. Die komen tegenover de tv te staan, met daarop mijn tv en een leuke lamp. Daar kan ik dan kleding en sieraden in bewaren! Ook ging ik naar huis met een open Expedit kast. Hier zitten 16 vakken in en dat betekent genoeg ruimte voor boeken, manden met elektronica, decoratie en andere frutsels. Genoeg opbergruimte, dus! Ten slotte ging ik naar huis met een wit keukentrapje, want anders is het vrijwel onmogelijk om in mijn bed te komen :P

Al met al: ik heb nu bijna alles! Het enige wat ik nodig heb is een matras (mijn bed is 130×200, uitzonderlijke maat haha), lamp, prullenbak en wat ik ook leuk vind is zo’n koeienhuid. Maar dat is niet echt nodig, dus die komt wel in de toekomst! Zoals ik al vertelde ben ik vandaag weer in Utrecht en naast het verven van de bank en tafel ga ik dan ook de kasten in elkaar zetten. En dan komt het einde al in zicht!

DELEN:

21 Reacties

 1. Josephine 20 augustus 2013 / 07:23

  Wow, jij hebt écht een grote kamer! Ik vind deze updates heel leuk om te lezen, slim ook van de tuinset!

 2. Nem 20 augustus 2013 / 08:26

  Ik vond je wishlist van de vorige keer inderdaad niet erg budget! Tuinset lijkt me echt niet fijn, doe mij maar lekker een stoffen bank om op te liggen (Marktplaats?) ;)
  Wel een grote kamer. Zie graag foto’s als het af is!

  • Lizzy 20 augustus 2013 / 09:16

   Oh maar dat is ook niet mijn bank! Het hoort bij mijn eettafel. Ik heb een stoffen hoekbank (zie my life as Liz van gisteren) :)

 3. Marjolein 20 augustus 2013 / 08:34

  Je kamer ziet er echt heel mooi en groot uit :D Fijn, zo’n kamer! Ik hoop dat je het er erg naar je zin gaat hebben, maar vast wel, want Utrecht is super leuk!

 4. Milou 20 augustus 2013 / 09:29

  Leuk zo’n update hoor!! Wat handig van die tuinbank! hihihi. Het ziet er goed en gezellig uit hoor!!!

 5. Floor 20 augustus 2013 / 10:23

  Ik vind dit echt super leuk! En wow, een trapje om je bed in te komen? :O 24m2 is echt super groot, wat een geluk zo’n mooie kamer! :D

  • Lizzy 20 augustus 2013 / 14:56

   Haha ja, laat ik nog wel in een roomtour zien :)

 6. Soesja 20 augustus 2013 / 10:29

  Ooh wat ziet het er al tof uit! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat en als het af is kom ik een keertje langs! :)

 7. Esmay 20 augustus 2013 / 10:33

  Ah heel tof! :) En wajo een trap om in je bed te komen?! Awesome haha :D

 8. Denise 20 augustus 2013 / 10:45

  Ziet er al erg leuk uit! Vind dit soort updates erg leuk om te zien, ben benieuwd naar je volgende updates over je kamer!

 9. Anna 20 augustus 2013 / 10:55

  Leuk om te zien! Het ziet er echt al mooi uit, grote kamer heb je ook!

 10. Danique 20 augustus 2013 / 11:31

  Aaah super leuk om te zien! Je kamer is echt mega groot haha. Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat!

 11. Regina 20 augustus 2013 / 13:05

  Wat een grote kamer, mijne is de helft ongeveer haha. Gelukkig leef ik ook veel in de woonkamer van ons studenthuis.

 12. Sophie 20 augustus 2013 / 14:30

  Zo leuk om te zien. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

 13. Janouk 20 augustus 2013 / 18:42

  Ik ben groot fan van je tuinset!!! HEEL ERG LEUK!

 14. Cato 20 augustus 2013 / 18:59

  Leuuuuk! Goed idee van die tuinset, en heel veel plezier verder met inrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *