RANDOM OUTFITS 1

Ik kan het bloggen niet laten… Even een artikel, want ontspanning is ook wel eens nodig. Het leek me leuk om wat random outfits te laten zien van de afgelopen week. Deze zijn allemaal met mijn iPhone gemaakt en niet van de beste kwaliteit, maar dan heb je een idee. Na mijn examenweek ga ik weer met mijn Canon op pad voor outfit foto’s, maar dit leek me ook wel leuk. Gewoon, voor tussendoor. Laat weten als je dit vaker wilt zien, en dan meer zo nu en dan als vervanging voor de andere outfitfoto’s (die ik dus meer wil gaan maken!).

Outfit 1: Warm gebreid vest
Dit droeg ik vandaag. Ik wist dat het koud ging worden, dus ik bereidde me er maar goed op voor. Ik droeg een vest van de Zara, een zwarte basic van Only, jeans van Pull & Bear, schoenen van Minnetonka en de tas is van Romwe.com. Ook draag ik mijn all time favourite horloge, deze is van Michael Kors. Geen geweldige outfit, maar hij was warm en dat is het belangrijkste.

Outfit 2: Mint & black
Het werd weer eens tijd om mijn mintgroene jasje van de Zara uit de kast te halen. Ik combineerde ‘m met weer een basic van Only, jeans van Pull & Bear (jawel, alweer!) en laarsjes van Sacha. Qua sieraden ging ik voor wat armbandjes: Buddha to Buddha, Blingissimo en Barong Barong. Oja, en niet te vergeten mijn ring van Buddha to Buddha.

Outfit 3: Sneaker time!
Ik draag deze schoenen eigenlijk veel te weinig, terwijl ik ze wel heel leuk vind. Dat komt mede door de diamantjes & studs die erop zitten. Ik ging voor een comfortabele outfit dus koos voor een trui van H&M, top van Sutherland, jeans van Pull & Bear en een gebreide sjaal van H&M. Het is echt totaal geen geheel, maar dat boeide me even niet. Tas is van Romwe en sieraden van Buddah to Buddha (ring) en TOV Essentials (armband).

Outfit 4: Skull scarf
Simpele outfit met als opvallend detail de skull scarf van Ebay. Lang leve Ebay! Wat ik verder droeg? Wéér een jeans van Pull & Bear (ze zijn gewoon zo fijn, beter dan mijn Levi’s), blazer van H&M, basic van Zoi en schoenen van Sacha. En uiteraard mag mijn Michael Kors horloge ook niet ontbreken!

Outfit 5: Mango jacket
Enig idee wat mijn favoriete broek was deze week? Ben haast in staat om dezelfde nog een keer te kopen, want deze is eigenlijk een maatje te groot. Dit keer combineerde ik de broek weer met een zwarte basic (weet nu niet meer welk merk maar ik gok een shirt van Sutherland) en een jasje van de Mango. Ik droeg mijn Shabbies, alleen die had ik op dat moment dus niet aan… Verder droeg ik mijn horloge en mijn sideways cross kettinkje. Deze droeg ik de hele week, alleen op deze foto zie je het iets beter.

En dat was het voor deze week! Hopelijk vinden jullie het niet erg dat mijn hoofd er niet op staat, maar dat wil je eigenlijk ook niet. Al deze foto’s zijn namelijk in de ochtend gemaakt en soms zelfs nog zonder make-up. Dan ben ik niet echt bepaald op m’n charmantst…

Ik hoor graag wat jullie van dit artikel vinden! Laat het weten in de comments :)

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *