RANDOM OUTFITS 3

Weer aan random outfits? Jawel! Met het weer van de afgelopen week was het gewoon echt niet mogelijk om buiten foto’s te maken, daar was het namelijk veel te koud voor. En kou? Daar houd ik niet zo van! Ik ben dus blij dat ik nu ook weer mijn leren jas uit de kast kan trekken, want die parka werd ik op een gegeven moment ook wel beu. Tja, ik houd gewoon van afwisseling!

Outfit 1

Dit droeg ik maandag, ik kon toen mijn leren jas weer aan! Ik had eigenlijk vooral zin in iets wat lekker zat dus daarom droeg ik mijn nieuwe zwarte broek van Zara, die echt super fijn zit. Ik droeg daarop een donkerblauwe blouse van H&M en een zwart wollen vestje van Fornarina. Echt een lekker warm vest dat ik al bijna twee jaar in mijn kast heb hangen, zonder hem ook maar één keer gedragen te hebben. Zonde, want hij zit echt fijn! Wat ik voor de rest droeg? Laarsjes van Sacha, jas van Zara, sjaal van Pieces en sieraden van Michael Kors en Buddha to Buddha. Ik kijk trouwens echt een beetje arrogant, alleen ik was gewoon moe en deze foto was ‘s ochtends genomen.

Outfit 2

Mijn uitgaansoutfit van vrijdag! Ja maar Lizzy, je zou die top toch zondag dragen? Ja, dat klopt en dat heb ik ook gedaan. Toen droeg ik alleen de zwarte broek van Zara en de laarsjes van Sacha, maar voor opstap koos ik voor een jeans van Pull & Bear en laarsjes van Sacha. Ik heb die laarsjes een keer aangehad met uitgaan en sindsdien zien ze er niet meer uit. Echt jammer, maar dat zijn dus mijn vaste uitgaans-schoenen, haha! De blazer is trouwens van Bershka.

Outfit 3

Toen ik mijn nieuwe jasje van Pull & Bear had, moest die natuurlijk meteen gedragen worden! Ik koos voor het ‘I love my boyfriends’-shirt van Blue Blood, jeans van Pull & Bear en mijn Shabbies. Een heerlijk comfortabele outfit. Ja, ik houd van comfortabel…

Outfit 4

Ik had zin in kleur en daarom ging ik voor mijn mintgroene jasje van Zara. Zwarte basic eronder (Only), mijn favoriete spijkerbroek (Pull & Bear) en wederom mijn Shabbies. De sjaal is van Ebay en de tas van Romwe.

Outfit 5

Ook deze outfit droeg ik met uitgaan. Ik was deze blouse van Glamorous eigenlijk alweer een beetje vergeten, maar hij blijft erg mooi. Ik combineerde ‘m met een broek van Pull & Bear en de laarsjes van Sacha. Zoals je kunt zien krulde ik mijn haar weer met de stijltang, en dat bleef heel goed zitten. Voor zo nu en dan vind ik krullen eigenlijk best wel leuk en met de stijltang is het ook zo gedaan!

Dat was het weer voor deze keer! Ik hoop volgende week weer een outfit met normale foto’s online te zetten. Wordt vervolgd!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *