BLOGGERSMEET 20/10/2012

Nu ik dit schrijf hoor ik eigenlijk te leren, maar Marieke had zo’n leuk filmpje gemaakt die ik echt even met jullie moest delen! Het filmpje is een perfecte impressie van zaterdag. Daarnaast zijn er nog wat andere foto’s gemaakt ook de moeite waard zijn om te laten zien, dus lees verder als je daar benieuwd naar bent!

Met Sharon! Ik volg haar echt al superlang, dus het was heel leuk om haar een keertje in het echt te ontmoeten. Super leuke meid, maar dat is iedereen eigenlijk!
Soesja was de enige die ik al een keertje had gezien in het echt, toevallig ook in Amsterdam. Er was toen een open dag van de UvA en bij een voorlichting van een studie kwamen we elkaar tegen. Ook deze keer was het weer gezellig!
Josephine volg ik ongeveer net zo lang als Sharon, dus het was ook heel leuk om haar eens in het echt te zien. Omdat je elkaar zo’n 3 jaar volgt maak je een hele ontwikkeling mee en vooral bij Josephine merkte ik dat ook. Bijvoorbeeld ook in haar kledingstijl, heel leuk om te zien! Dat vind ik ook het leuke van bloggen!
Marieke kende ik eigenlijk nog helemaal niet, maar ze is echt super spontaan en gezellig. Enne, ze heeft ook het filmpje gemaakt en bewerkt, zeker één van haar kwaliteiten!
Lisa ken ik ook nog niet zo lang, maar het is een heel lief meisje en ze heeft een leuke blog. Vooral niet kijken als je honger hebt, want ze is dol op bakken! 
Samen met Marieke en Fleur. Fleur blogt samen met Dajana (zie hieronder) en dat zijn ook twee hele leuke meiden. Ze bloggen ook al een tijdje, ik ken ze al best lang (via internet dan haha). Vooral het ombre haar van Fleur is prachtig, dat wil ik ook wel! Nu ik het zo zie hebben we trouwens best wel dezelfde haarkleur!
Samen met Soesja, Dajana en Lisa. Ik sta niet alleen met Dajana op de foto, dus dan maar zo! Dajana blogt dus samen met Fleur en ze is ook heel lief en gezellig. 
Niet echt uitgebreid, maar ik houd het bij een fotoverslagje. En zoals ik al zei: het filmpje geeft een goede impressie. Het was echt een superleuke dag! Ik vond het wel een beetje spannend omdat de meesten elkaar al eerder hadden gezien en ik voelde me echt zo’n nieuwkomer (ik weet niet echt hoe ik dat uit moet leggen), maar ik vond het heel gezellig en het zijn stuk voor stuk allemaal super lieve meiden. 
Dus ik ben dankbaar dat ik daarbij aanwezig mocht zijn. Heerlijk om met elkaar te praten over dezelfde interesses, ik heb nu al zin in de volgende meet. Er staat al op de planning om met z’n allen (en nog wat andere bloggers) Sinterklaas/kerst te gaan vieren, en ik vind het een geweldig idee. Heb ik alvast iets om naar uit te kijken!
Bedankt lieve meiden voor deze leuke dag! Zeker een hoogtepunt van mijn vakantie :)
DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *