Wishlist april

Ohhh, wat heb ik het gemist om een wishlist te maken! Ik ben van plan een hoop leuke dingen in april te kopen want ik heb het shoppen echt gemist. Er is eigenlijk maar een ding dat ik écht écht écht nodig heb en dat is een spijkerbroek. Ik heb nu nog maar twee fijne spijkerbroeken voor in de zomer en ik wil er graag nog eentje bij. De andere dingen die ik wil heb ik naar mijn mening ook écht nodig, maar zijn eigenlijk niet noodzakelijk. Op naar de wishlist!

Spijkerbroek
Zoals ik net al vertelde: een spijkerbroek is nodig! En dan niet weer een van de Zara, want hoe goed ze ook zitten en hoe goedkoop ze ook zijn, ze gaan nou niet echt bepaald lang mee. Ik ben van plan een Levi’s Curve ID te kopen en ook al heb ik het al duizend keer gezegd: deze keer ga ik echt echt doen. Net als met het Michael Kors horloge wat ik in februari kocht, waarvan ik nog steeds geen spijt heb. Wie weet kom ik ook wel een andere mooie broek tegen, maar in ieder geval eentje die wat langer meegaat dan een paar maanden.

Gekleurde blazer
Een fel blauwe, gele of roze… Als het maar een lekker fel kleurtje is! Makkelijk te combineren en maakt een outfit helemaal af. Bij de H&M hebben ze wel wat leuke blazers dus ik moet daar maar eens snel gaan kijken.

Schoenen
Ik ben er nog steeds niet helemaal over uit wat voor schoenen ik wil deze zomer. Aan de ene kant wil ik wel gympen, want die lopen gewoon super comfortabel. Ik heb al zwarte Vans, dus dan zou ik voor All Stars kunnen gaan, maar ik weet ‘t niet echt… Misschien hebben jullie ideeën? Ik wil ook nog leuke sandaaltjes, maar ik geef hier liever niet te veel geld aan uit. Ik scoor wel wat leuke bij de H&M of Primark!

Rosegouden armbandje
Ik heb onlangs al een roségouden armbandje gekregen van mijn oma, maar ik wil er graag nog eentje bij. Ik heb er van Barong Barong een leuke gezien, dus die moet ik hebben! Ik vrees dat mijn sieraden ‘verslaving’ nooit op houdt…

BB cream triple functions
Ik ben al even op zoek naar een goede, betaalbare foundation en dankzij Vera Camilla heb ik ‘m denk ik gevonden. Zij schreef een goede review over de verschillende BB creams van Skin 79. Ik heb zelf de roze variant, maar zij was nog enthousiaster over de Triple Functions. Die moet ik dus hebben, want ik vind de Hot Pink versie ook al super fijn. Bovendien zit er SPF50 in, dus dat is mooi meegenomen voor aankomende zomer. Snel bestellen dus!

Parfum
Ik wilde mezelf een parfum cadeau voor de proefwerkweek, maar omdat ik toen een no buy had, is het er nog steeds niet van gekomen. Mijn andere parfums raken steeds verder op en het wordt echt tijd voor een nieuw flesje. Ik zit een beetje te twijfelen tussen J’adore van Dior en Love Chloé. Eén van de twee wordt binnenkort van mij!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *