Leuke cadeaus bij abonnementen

Regelmatig speur ik http://www.zester.nl/ af voor leuke welkomscadeaus die je dan krijgt bij een abonnement op een tijdschrift. Dit keer had ik ook een aantal leuke gezien, en ik dacht: ik deel ze met jullie!

– Bij een abonnement op de Beau Monde krijg je 10 nummers voor €29,95 én een nagellakset + remover t.w.v. €82,99 cadeau. Je ontvangt dan maarliefst 10 nagellakjes van Herôme!

– 12 keer Glamour én een Vichy set t.w.v. €73,35 voor maar €30,-. Koopje!

– Ook voor 30 euro krijg je naast een jaar Glamour ook het geurtje van BOSS Orange t.w.v €65, en die ruikt héél erg lekker!

– Voor €20,00 heb jij naast 5 Max Factor producten ook 5 keer de Cosmopolitan op je mat liggen. De producten hebben een waarde van €58,92 en daarvoor krijg je een oogschaduw, foundation, gloss en mascara.

-Als je nu een jaarabonnement op de Fancy neemt, krijg je niet alleen een jaar lang de Fancy, maar ook nog een paar leuke Minnetonka’s! Het kost €65,- en dat is helemaal niet zo duur, zeker niet voor wat je krijgt.

– De Grazia heeft ook een leuke actie. Je betaalt €25,- en daarvoor krijg je een giftcard t.w.v €25,- van de Hunkemöller én nog 11 keer de Grazia. Heel relax dus.

– Bij een abonnement op de Cosmo Girl krijg je voor ongeveer €50,- een jaar lang CG én een Philips stijltang.

– Ook bij de Cosmo Girl krijg je bij een jaarabonnement een parfum van Kate Moss én een Rimmel make-up pakket vol met leuke make-upjes voor €50,-.

Dit vind ik op dit moment de leukste aanbiedingen. Je krijgt vaak hele leuke dingen voor minder geld, en dan heb je ook nog een abonnement op een tijdschrift. Altijd mooi meegenomen dus!

Op welke tijschriften hebben jullie abonnementen en wat had je als welkomstcadeau?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *