China Glaze lakjes

Sinds ik mijn eerste China Glaze lakje heb, ben ik verslaafd! Ik vind China Glaze een erg fijn merk. Soms zijn de lakjes wel iets te vloeibaar, maar verder zijn ze top: ze dekken goed, blijven lang zitten en drogen snel. Ik heb weer 2 nieuwe lakjes, een roze & een metallic kleurtje!

Photobucket

Photobucket

Dit is Mom’s Chiffon. Een knalroze kleurtje. Ik heb hem even geswatcht op een nepnagel, zodat je kunt zien hoe hij op je nagels is. Alleen kun je het niet echt zin, want in het echt is hij veel meer pinky! Hij dekt bij 2 laagjes prima, en hij chipt ook totaal niet snel. Hij lijkt echt heel erg veel op mijn Barry M ‘Pink Flamingo’ alleen die ziet er op je nagels weer net wat anders uit. Ik zal het anders wel een keertje laten zien. Hij is van de ImMaterial Gurl collectie van een tijdje geleden. In die collectie zitten overigens ook hele andere mooie kleurtjes.

Photobucket

Photobucket

Dit lakje heet Sci-fi en is van de Khrome collectie. Dit is mijn tweede nagellak van de Khrome collectie en ik vind hem zó mooi! Hij dekt al perfect na een laagje en drogen doet ‘ie ook supersnel. Verder vind ik de kleur ook echt supermooi. Het is echt een metallic zilvere kleur en ik heb echt iets met metallic lakjes, haha. Ben er in ieder geval ook heel blij mee :)

Wil je alle nieuwste collecties van China Glaze nog eens bekijken? Op http://www.chinaglaze.com/ kun je ze vinden. Je kunt China Glaze kopen op http://www.konadnail.nl/ maar ik raad het je aan op Ebay te kopen. Bij de verkoper Beautyzone2007. Daar kosten China Glaze lakjes 1,50/2 euro per stuk, alleen je betaalt aan verzendkosten wel 3,50. Daarom kun je er beter meer kopen en dat je dan de verkoper mailt en vraagt of ze dan de producten samen verzenden en zo betaal jij minder verzendkosten ;)

Hebben jullie ervaring met China Glaze lakjes?

En vandaag moet ik nog 2 proefwerken en dan ben ik lekker klaar met mijn proefwerkweek, heerlijk!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *