Shoppen met korting

Wij vrouwen houden van shoppen. En we houden van korting. Shoppen met korting klinkt dus al muziek in de oren voor velen. Dat komt mooi uit, want ik eind september / begin oktober is dé maand voor korting. En dan heb ik het niet over de algemene sale, maar andere leuke acties. Jullie zijn er vast al bekend mee, maar ik zet ze nog even graag op een rijtje ter herinnering.

V&D Prijzencircus – vanaf 22 september
V&D knalt als eerste met leuke aanbiedingen. Qua kleding vind ik het bij de V&D vaak tegenvallen, maar ze hebben er altijd wel leuke accessoires en make-up. Zo heb ik al wat leuke aanbiedingen gezien. Je kunt weer 3 Sephora producten voor 10 euro scoren, er zijn mooie simpele Guess horloges voor €109,- en voor €15,- heb je een externe batterij voor de iPhone. Vooral dat laatste lijkt mij enorm handig. Klik hier voor alle aanbiedingen!

National Glamour Day – 1 oktober
Ieder jaar kijk ik er weer naar uit: National Glamour Day! Op deze dag krijg je op vertoon van het oktobernummer van Glamour 20% korting bij 38 topmerken in Nederland en België. Ben je ook nog eens abonnee, dan ontvang je bij verschillende merken een extraatje cadeau in de vorm van een cadeautje of extra korting. Ik duik in ieder geval 1 oktober zeker even de stad in, want Mango doet ook mee en dan kan ik mooi mijn winterjas met korting scoren. Benieuwd welke merken deelnemen? Klik hier voor het overzicht.

3 Dwaze Dagen @ de Bijenkorf – 29 & 30 september en 1 oktober
De 3 Dwaze Dagen bij de Bijenkorf zijn al jaren een succes. Gedurende deze drie dagen is er elke dag een andere folder vol met leuke aanbiedingen. Kleding, make-up, multimedia, noem maar op! Ik ga eigenlijk ieder jaar wel even kijken en ik kom meestal altijd wel met iets thuis. De afgelopen jaren was het vaak iets van make-up en ik ben dit jaar ook van plan om iets te scoren bij de beautyafdeling. Op zaterdag 1 oktober is er namelijk 25% korting op alle geuren en daar wil ik even goed gebruik van maken. Klinkt goed, niet waar? Je kunt de folders hier bekijken.

Ik ben van plan op National Glamour Day mijn winterjas te kopen bij de Mango en verder wil ik waarschijnlijk ook een parfum kopen van Guess of Dior tijdens de drie dwazen dagen. Zijn jullie van plan iets te kopen tijdens deze actiedagen?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *