Leuke cadeaus bij abonnementen #2

Het eerste ‘Leuke cadeaus bij abonnementen’-artikel was een succes. Nog steeds is dit een van de meestbekeken artikelen op OurFavourites.net, en daarom dacht ik dat het wel leuk was om het nog een keertje te doen. Er zijn nu namelijk nieuwe aanbiedingen dus Enjoy!

Wil jij het nieuwe geurtje van Beyoncé, Heat, ook nog? Bij een halfjaar abonnement op de Grazia ontvang je voor €52,95 niet alleen Heat, maar ook een erg leuke bijpassende clutch.

– Tassen hebben wij vrouwen nooit genoeg… Neem een jaarabonnement op de Fancy voor €42,25 en krijg daarvoor een Minnetonka tas t.w.v. €100!

– Nivea spullen zijn heerlijk, dat weten we allemaal wel. Bij een jaarabonnement op de Cosmopolitan krijg je naast het toffe magazine ook een Nivea verzorgingspakket te waarde van €90,- voor maar €61,15!

– Je kunt nu kennis maken met het make-up merk UNE, door een kwartaalabonnement te nemen op de Grazia. Dit kost €27,95, en naast iedere week een verse Grazia op de deurmat ontvang je ook een UNE make-upset t.w.v. €25,-

– Dit vind ik zelf een leuke… betaal €77,95 en krijg daarvoor naast 12 nummers Marie-Claire ook een wit of zwarte Triwa horloge t.w.v. €100,-! Is dat niet leuk? ;) Pssst… Triwa is deze maand ook ‘Lovely Brand!’

– De W.I.C. nagellakjes van Herôme vind ik geweldig! Bij een abonnement op de Fancy ontvang je 4 nagellakjes en 6 nummers Fancy voor €22,45

– De Love bangels van Ettika zijn HOT! Sterren als Eva Longoria, Jessica Alba en Tyra Banks zijn ermee gespot, dus ook in celebland is het een trend. De armbanden zijn met de hand gemaakt en er staan teksten op. Cool, of niet?! Deze armbanden hebben een waarde van €134,70, maar jij kunt ze voor €100,- krijgen, mét een jaar lang Grazia-leesvoer!

Al deze aanbiedingen zijn te bestellen op Zester.nl. Wees er snel bij, voordat je wat misloopt!

Ik geef toe, het lijken wel verkooppraatjes! Maar ik doe dit alleen maar om jullie te helpen. Want soms dan is het product goedkoper met een abonnement dan los in het echt, ideaal toch?

Willen jullie dit vaker zien?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *