Tip: chille truien bij Pull & Bear

Pull & Bear blijft één van mijn favoriete winkels. Ze hebben leuke dingen die bijna altijd mijn smaak zijn en het is betaalbaar. Voor leuke party tops of truien kan ik er bijna altijd terecht. En over dat laatste wil ik het met jullie hebben! Ik liep laatst de winkel binnen en kwam toen echt heel veel chille truien tegen. Helaas heb ik een shopverbod voor mezelf en mocht ik het van mezelf niet kopen. Des te leuker om het wel met jullie te delen. Ik selecteerde mijn favorieten!

Deze truien zijn allemaal een beetje oversized, maar toch leuk. Perfect voor een comfortabele dag naar school tijdens deze kouden dagen. Het leuke is dat ze allemaal tussen de 18 en 25 euro kosten! Je vindt ze in de winkels of op de webshop!

Wat vinden jullie van deze truien?

7 Reacties

  1. Laura 12 december 2015 / 11:00

    Ik vind de Pull & bear zo’n leuke winkel! De truien zijn ook al zo leuk. X

  2. Luna 13 december 2015 / 18:33

    Wat een superleuke truien! Ik ben fan van die touwtjes-truien, maar die met de lipsticks is ook wel heel tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *