Perfecte party heels van La Strada

Wat is een party outfit zonder een goed stel schoenen? Precies, da’s half werk! Nu kerst en oud&nieuw er aan zit te komen zijn we allemaal fanatiek bezig met het samenstellen van een leuke outfit. Het is hét moment om lekker uit te pakken met een mooi jurkje en dingen als glitters en pailletten zijn perfect voor deze gelegenheden. Ik heb een super mooi paar pumps ontvangen van La Strada van de webshop Sooco.nl!

Deze heels zijn best hoog, de hak is 11 cm en er zit ook geen plateau onder. Was voor het eerst wel even wennen, maar doordat het een open sandaal is zitten ze wel heel comfortabel. Ik vind het model gewoon heel mooi en je benen lijken er mega lang door. Prachtig onder een mooi, zwart jurkje. Het voetbed is trouwens gemaakt van leer, dat vind ik persoonlijk heel fijn want dan heb je geen last van zweetvoeten.

Dit paar van La Strada kost €59,95 en op de party shoes pagina van Sooco zijn nog veel meer leuke schoenen te vinden voor tijdens de feestdagen. Echt een aanrader!

8 Reacties

 1. Melissa 9 december 2015 / 13:24

  Mooie schoenen zeg! Wel erg hoor, denk niet dat ik er lang op zou kunnen lopen. ;)

  • Lizzy 11 december 2015 / 23:10

   Hihi nee ik ook niet, ideaal voor een kerstdiner toch! Ik draag alleen maar echt hoge hakken als ik weet dat ik niet veel hoef te lopen :P

 2. Valentinafaye 9 december 2015 / 13:49

  Ik heb zelf zo’n vergelijkbare heels voor mijn eindgala aan gehad. So pwetty!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *