Outfit: Mason Garments sneakers

Eindelijkkkk weer een outfitpost! Het is soms zo moeilijk om iemand te vinden die foto’s wil maken en in de winter met dit weer is het al helemaal moeilijk. Gelukkig heb ik weer wat leuke outfitfoto’s dankzij mijn lieve vriendinnetje Josefine, thank you! Deze outfit is lekker comfy: all black. Want ik hou van zwart! Het was helemaal niet koud, dus mijn leren jack kon prima in combinatie met deze lekkere sjaal van Zara. Daarnaast draag ik ook mijn nieuwe sneakers! Ik ben dol op mooie sneakers en deze van Mason Garments heb ik kunnen bemachtigen met een mooie korting. Tijd om ze te showen langs de prachtige gracht van Utrecht!

Shirt – Urban Classics

Vest – H&M

Leren jack – Zara

Jeans – Pull & Bear

Sjaal – Zara

Sieraden – Mi Moneda (ketting), Swarovski (armband) en Michael Kors (horloge)

Sneakers – Mason Garments

 

10 Reacties

 1. Loes 23 december 2015 / 23:34

  Uutje :D
  Je sjaal ziet er heeeel lekker zacht uit haha :)

 2. Tessa 24 december 2015 / 09:45

  Wat een leuke outfit! die sjaal lijkt mij heerlijk warm!
  Liefs, Tessa

 3. Nadia 24 december 2015 / 11:08

  Aaah wat ben je toch mooi! Hele leuke outfit! x

 4. Tedje 24 december 2015 / 13:22

  Hele leuke outfit, Liz! Love tha sneakers!

 5. Susa 24 december 2015 / 19:37

  Wauw, mooie gympen! Normaal ben ik nooit zo van dat soort schoenen maar deze zijn echt heel tof. (Enneeeh, merry Christmas alvast :))

 6. Josefine 28 december 2015 / 20:27

  You’re welcome, my love. Wanneer je wilt he! En ze zijn heel leuk geworden, je zag er ook mooi uit :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *