Outfit: Koningsnacht

Friday partytime! En niet zomaar een vrijdag, het is vanavond Koningsnacht! En ik heb een hele goede week achter de rug, dus dat betekent dat ik vanavond ook lekker mee ga feesten! Het is voor mij alweer even geleden dat ik de stad in ben geweest (2 weken haha maar oke) dus ik heb er heel veel zin in. Ik wist nog niet echt wat ik aan moest doen en daarom ben ik vandaag nog even de stad in geweest. Bij de Primark scoorde ik een leuke top voor €3,50, en ook al is het maat 42, ik vind het nog best leuk staan! Ik wilde vandaag er outfitfoto’s mee maken, maar die zijn allemaal mislukt en ik vond mezelf er echt vreselijk op staan. Dus dan maar een keer foto’s met mijn iPhone. Volgende keer beter! 

Top – Primark

Jeans – Pull & Bear

Gympen – All Stars Converse

Armband – Buddha to Buddha

Horloge – Michael Kors

Ketting – Houseoflou.nl

Ik ga vanavond naar het stadhuisplein en stratumseind in Eindhoven en morgen duik ik weer de stad in. Wat gaan jullie doen :)? Veel plezier!

26 Reacties

 1. Sanne 25 april 2014 / 19:40

  Wat leuk! Veel plezier, ik ga vanavond Utrecht in :)

 2. Marloes 25 april 2014 / 19:41

  Je ziet er heel mooi uit. Leuke top! Heel veel plezier!

 3. Chantal 25 april 2014 / 19:41

  Ik kan maar niet wennen aan die grote armgaten trend :p Maar wat fijn dat je je goed genoeg voelt om lekker te gaan feesten! Geniet ervan!!

 4. Michelle 25 april 2014 / 19:57

  I like it! Hoop wel dat die bandeau blijft zitten haha. Have fun! :)

 5. Emilia 25 april 2014 / 20:05

  Zelfs op Koningsnacht zie jij er leuk uit, oranje staat je mooi! Ik vind dat shirtje echt heel leuk, juist omdat ‘ie zo oversized is :). Heel veel plezier vanavond!

 6. Nena 25 april 2014 / 21:09

  Leuke outfit! Heel veel plezier vanavond, ik blijf vandaag lekker thuis, maar ga morgen naar 538 in Breda, ontzettend veel zin in!

 7. AA Beautyaddicts 25 april 2014 / 21:24

  Vanavond ben ik nog thuis op de bank, morgen ben ik op het stadhuisplein in Eindhoven! (als ik je tegenkom wil ik een foto met je!)

 8. Lilly 26 april 2014 / 02:05

  Wat ben je toch mooi Lizzy, dat is het enige wat er in mij opkomt, ik ben trouwens blij dat ik je twitter weer kan bekijken. Wil zelf geen twitter, maar vond het fijn om te zien hoe het met je gaat!
  Een tattoo ter overwinning en te genieten van het leven vind ik heel mooi! Ben benieuwd wat je gaat nemen!

  Liefs

 9. Tessa 26 april 2014 / 08:29

  Wat staat deze outfit je geweldig! Mooie meid ben je :)
  X

 10. Roos 26 april 2014 / 11:32

  Leuke outfit! Ik heb een verzoekje voor een blogpost, ik heb vorige week dezelfde roze/rode rosh runs gekocht als jij maar vind ze lastig om te combineren! Kun je nog eens outfit posten met deze schoenen? Zou ik erg leuk vinden! Fijne koningsdag. Hopelijk heb je een leuke nacht gehad!

 11. Fleur 26 april 2014 / 21:44

  Ik vind het juist wel leuk, de foto’s een keer gemaakt met je mobiel, van hoe je er uit ziet. Hoop dat je een leuke avond, nacht en dag hebt gehad!

 12. Amy 27 april 2014 / 17:40

  Heel leuk! Toffe top heb je, en dat voor 3,50!

 13. Regina 27 april 2014 / 21:00

  Je zag er leuk uit!! Ik was ook op stadhuisplein en stratum vooral. Ik heb ervan genoten, hopelijk jij ook :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *