Summerproof met Petite Jolie

Mijn nieuwe bikini is al binnen (zie rechtsboven), de outfit ligt al klaar, nu het weer nog en ik ben klaar voor de zomer! Ook de bijpassende slippers voor deze outfit zijn al binnen, deze zijn van Petite Jolie. Als ik de verhalen mag geloven gaat dit Braziliaanse merk ook de Nederlandse markt veroveren. Ik heb een koraalkleurig paar slippers ontvangen en ik vertel jullie er graag meer over!

Dit zijn mijn slippers van Petite Jolie. Een vrouwelijk model met een vrolijk kleurtje, ik word er blij van! Dit merk bewijst maar eens dat slippers een outfit ook echt af kunnen maken! Ze staan namelijk ook heel leuk onder een jeans, met bijvoorbeeld een witte blouse erop. En ze matchen ook nog eens perfect bij mijn bikini. Daarnaast lopen de slippers ook heel lekker, ze zijn van plastic en heel flexibel. Ik vind de prijs ook enorm meevallen, zo kost dit paar €21,95. Benieuwd geworden naar de andere modellen? Je kunt ze vinden op de Facebookpagina van Petite Jolie, daar zijn tevens ook wat verkooppunten te vinden!

Wat vinden jullie van mijn Petite Jolie slippers?

29 Reacties

 1. Tineke 8 mei 2014 / 07:11

  Hele mooie items, die slippers zijn zo leuk!
  Liefs

 2. Lauriëtte 8 mei 2014 / 08:04

  Iets te vrouwelijk voor mij, maar in combinatie met die outfit wel leuk! Wat een prachtige bikini!

 3. Catho 8 mei 2014 / 08:37

  Oh, zo schattig, die slippers!
  Heel leuke outfit ook ;)

 4. Tessa 8 mei 2014 / 09:23

  Mooie outfit! Die bikini heeft echt een mooie zomerse kleur :)

 5. Amber Naomi 8 mei 2014 / 11:44

  Wauw je bikini is prachtig! en ik ben nogsteeds opzoek naar de perfecte highwaisted shorts en deze ziet er heel leuk uit!

 6. Robin 8 mei 2014 / 11:50

  Leuke items. Die slippers zijn heel leuk, tof kleurtje!

 7. Jessie 8 mei 2014 / 14:36

  Heeeel erg leuk! Van zo’n kleurtje lijk je altijd zo lekker bruin :)

 8. Fleur 8 mei 2014 / 16:04

  Ik kende dit merk nog niet, maar vind het onwijs leuke slippertjes voor een goede prijs!

 9. Rianne 8 mei 2014 / 16:52

  Die bikini is onwijs mooi!

 10. Amelie 8 mei 2014 / 20:12

  Mooie slippers, duidelijk een beetje afgekeken van Steve Madden, maar heel mooi!

 11. Linda 8 mei 2014 / 21:20

  Wat een schattige slippers, ik kende het merk nog niet n leuk om zo kennis te maken :) Ik vind de kleur echt heel erg mooi en wat heb je er een mooie outfit bij samengesteld! De bikini vind ik ook echt heel erg leuk.

 12. Jantine 8 mei 2014 / 21:30

  echt heel leuk!!
  Leuk setje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *