Getting in shape #3

Een perfect zomerlichaam: dat was mijn doel dit jaar. Nu is dat niet helemaal gelukt, maar ik voelde me dit jaar beter in bikini dan vorig jaar. Nu had dat ook te maken met het feit dat ik vorig jaar meer onzeker was en dit jaar gewoon veel beter in mijn vel zit. En hoe je je voelt, dat straal je ook uit! Maar goed, dit jaar begon ik dus fanatiek met sporten (voor mijn doen). Ik ging bijna iedere week naar de sportschool, deed thuis veel workouts en ik voelde me er goed bij. En nu? Tijd voor een update!

Het sporten hield ik goed vol omdat ik ook vaak met een vriendin ging. Maar op een gegeven moment had ik het zo druk met school, dat ik het heel moeilijk vond om te combineren. Ik moest veel leren voor de examens en met de centrale examens in het vooruitzicht had ik veel stress. Eigenlijk moet je dan juist sporten, want dat maakt je hoofd leeg. Maar ik gunde mezelf niet 1,5 uur vrij om te gaan sporten. Ik blokkeerde mezelf gewoon. Ik had voornemens om door te blijven gaan, maar dat mislukte eigenlijk. En voordat ik het wist, stond de vakantie voor de deur. Lekker 8 dagen Mallorca, en toen moest ik in bikini! Ook al heb ik er geen reden voor, echt fijn voel ik me nog steeds niet in bikini. Maar wel al een stuk fijner dan vorig jaar! Dit heeft trouwens niet te maken met dat ik me dik voel, maar ik wil het gewoon allemaal wat strakker.

Eenmaal thuis ging ik werken en veel leuke dingen doen met vriendinnen. En sporten, tja, dat kwam er nog steeds niet echt van. Ik wilde wel, maar het warme weer werkte ook niet echt mee. Bovendien houd ik heel veel van eten en ik kan er ook echt van genieten om lekker buiten de deur te gaan eten. En als het warm is en je gaat met vriendinnen ergens zwemmen, neem je nou ook niet echt snel een salade mee. Al met al: de afgelopen tijd ben ik iets te lui geweest (iets… haha) met sporten en heb ik niet zo gezond gegeten. Tijd voor verandering!

Afgelopen dinsdag kocht ik een sport bh bij de Intersport en nu heb ik al helemaal zin om weer te beginnen. Hoe iets kleins je kan motiveren. Wat mijn plannen voor de komende tijd zijn? Lekker veel met de hond wandelen, rustig beginnen met wat workouts, gezonder gaan eten en meer water drinken. Ik hoop dat het gaat lukken!

DELEN:

7 Reacties

  1. Anna 27 juli 2013 / 13:41

    Meid, je hebt toch een prachtig lichaam? Ik vind je heel mooi, je hoeft ook echt niet onzeker te zijn in bikini hoor :). Maar goed, wel knap dat je weer gaat beginnen. Succes!

  2. Ann 27 juli 2013 / 14:17

    Mijn motivatie verdwijnt altijd al weer na een week.. Niet leuk
    Goed dat je weer gaat beginnen!
    x

  3. Cato 27 juli 2013 / 15:21

    Goed dat je zo gemotiveerd bent, maar op de foto’s heb je een prachtig figuur hoor!

  4. Iris 27 juli 2013 / 21:49

    Beetje zondigen in de vakantie mag best en jij hebt niets om onzeker over te zijn hoor ;) Maar altijd goed om zo sportief bezig te zijn! Ik wil binnenkort 30 days shred gaan doen!

  5. Loïs 28 juli 2013 / 11:40

    Vind dat je al best een killerbody hebt! Sporten en gezond eten is natuurlijk nooit verkeerd, maar af en toe zondigen moet kunnen :)

  6. Robin 28 juli 2013 / 12:49

    Mijn motivatie is altijd meteen weg..

    Je hebt een prachtig figuur, wat sporten en vooral gezond eten is nooit verkeerd. Maar zondigen mag ook en al helemaal in de vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *