Love it: Meatballs

Afgelopen donderdag ging ik spontaan een dagje naar Amsterdam met mijn stiefvader en zusje. Een beetje shoppen, rondvaart doen, genieten van het weer en lekker eten. Dat laatste deden we bij Meatballs. We waren op zoek naar een tentje om te lunchen en toen liepen we langs Meatballs. Aangezien ik er positieve dingen over heb gehoord, wilde ik er heel graag naartoe. Gelukkig kreeg ik mijn stiefvader en zusje ook zover en zodoende zaten we een halfuur later aan de gehaktballen. 

En lekker dat het was! Eerlijk: ik word nooit heel wild van vlees of gehaktballen in het bijzonder. Maar iedereen was zó enthousiast over dit concept, dat ik het wel moest proberen. Het werkt als volgt: je krijgt een kaart en je kiest je ‘pakketje’. In ons geval kozen we voor ‘3 verschillende ballen + groente + pasta of aardappelgerecht’. Je hebt dan verschillende soorten gehaktballen waar je voor kunt kiezen, ik ging voor de Spicy Pork, Garlic Chicken en Dutchies. Maar er is veel meer keus, zelfs als je vegetarisch bent. Daarnaast kun je kiezen uit heel veel soorten groente, ik koos voor wortelpuree met pijnboompitten en popcorn. Apart, maar super lekker! Ten slotte kies je voor een pasta, aardappeltjes of een risottobal. Ik ging voor de pasta, maar mijn stiefvader nam de risottobal en die was ook echt heerlijk!

Het is dus geen standaard eten, het is allemaal wel wat aparter. Maar daar houd ik juist van, en ik heb er echt van genoten! Bovendien is het ook heel betaalbaar, het pakketje wat ik had kostte bijvoorbeeld €17,50 en dan zit je daarna goed vol. Ook is het water gratis (en komt het gewoon uit de kraan) en werkt er leuk personeel. De volgende keer in Amsterdam zou ik er zo weer gaan eten, en daarom wilde ik dit ook echt even met jullie delen.

Meatballs – Warmoesstraat 15 in Amsterdam, zo’n 5 minuten lopen vanaf centraal.

DELEN:

10 Reacties

  1. Kimberly 24 juli 2013 / 07:43

    Hier wil ik ook echt nog een keertje eten! Lijkt me heeerlijk!

  2. Cato 24 juli 2013 / 10:50

    Klinkt heel lekker, ik ben echt dol op vlees. Wel alleen biologisch, dat kan best onhandig zijn :(

  3. Anna 24 juli 2013 / 11:19

    Leuk! Fijn dat ze ook vegetarisch eten hebben :)

  4. antoinette 24 juli 2013 / 16:08

    Ziet er heel leuk uit! En het is lekker dus daar moet ik ook maar eens een keertje gaan eten. Altijd leuk een dagje/middag Amsterdam. :-) grts

  5. Robin 24 juli 2013 / 16:20

    Ikzelf hou niet zo van vlees, maar klinkt goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *