NEW IN: ESSIE NAILPOLISHES

Ik was niet van plan iets bij de Bijenkorf te kopen tijdens de Maffe Marathon, maar toen ik er eenmaal was omdat ik bij MAC een nieuwe eyeliner kreeg, kon ik het toch niet laten om even een kijkje te nemen. Ik weet dat ik genoeg nagellak heb en ik lang niet altijd nagellak draag, maar toch liep ik met twee flesjes in mijn handen naar de kassa. Ik kocht twee prachtige kleurtjes voor de lente en zomer: Lapiz of Luxury en Peach Daiquiri.

De kleuren zijn lekker fel en het zijn kleuren die ik ook nog niet heb. Lapiz of Luxury heb ik al twee jaar op het oog en €7,50 is toch een stuk aantrekkelijker dan de normale prijs. Ik betaalde voor deze twee nagellakken samen dus €15,-. Niet heel goedkoop, maar in Essie termen is het zeker een goede deal. Bovendien vind ik ze ook echt het geld waard, want Essie lakt heel fijn en blijft lang zitten. En het brede kwastje is ook echt super. Ik ben er in ieder geval erg blij mee! Ik denk overigens niet dat er swatches online komen, want mijn nagels zijn nog steeds super kort. Blame it on school!

DELEN:

10 Reacties

  1. Lisanne 3 april 2013 / 15:59

    Oh wauw, de rood/roze kleur is erg mooi!

  2. liefsswaen 3 april 2013 / 17:39

    Wat een prachtige kleurtjes en wat een fijne prijs! Ik wil ook zo graag een lakje van Essie maar de prijs staat mij nog zo tegen…
    Liefs, Swaen

  3. 3 april 2013 / 18:37

    leuke kleurtjes! lijken me hele fijne lakejes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *