INSTAGRAM SHOPLOG

Wegens gebrek aan tijd (leren, leren, leren…) een Instagram shoplog voor jullie. Deze foto’s zijn dus gemaakt met mijn telefoon. Maar ik heb laatst toch een paar leuke dingen besteld die ik graag aan jullie wilde laten zien. Alle dingen komen van de Wehkamp (jawel!) want ik wilde wat dingen van Mango hebben maar ik hoor nooit zo’n positieve dingen over die online webshop. En Wehkamp is een fijne shop, dus dan maar zo! Ik had héél veel besteld (zodat ik thuis lekker kon passen), maar heb uiteindelijk maar drie dingen gehouden. Ik ben nu weer een stukje dichterbij mijn zomer garderobe!

Allereerst bovenstaande top van Mango. Leuk voor met uitgaan, en hij was nu maar 13 euro! Voor dat geld vond ik het zeker een leuke top.

En dit leuke rokje! Ook van de Mango, kostte €24,99. Ik draag hem hier met een strapless top, zo lijkt het net een jurkje. Het rokje bevat de kleuren rood, wit/creme en blauw maar staat met heel veel kleuren goed. De top was namelijk zwart, maar dit stond ook gewoon leuk! Het is dus een rokje wat makkelijk te combineren valt en hij is lekker losjes, zonder dat hij enorm uitloopt. Perfect! Deze gaat zeker mee op vakantie!

Last but not least: een spijker shortje! Deze was maar 15 euro en is van de C&A. En hij zit perfect, dus dat is ook weer een goede vondst. Ik was desperate opzoek naar simpele spijkershorts en ik bestelde deze om te proberen. Ik had ook shortjes van de Mango besteld, maar die gaapten achter heel erg. En deze niet! Daarnaast is de kleur ook goed, lekker basic. Ik combineerde ‘m hier met mijn nieuwe top van Bershka en dat is zeker een combinatie die ik nog op vakantie ga dragen. Yeey, can’t wait!

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *