SALE SHOPLOG 22/01/2013

Dinsdag ging ik uit school koffie drinken bij Douwe Egberts met een vriendin. Toen ik richting mijn fiets liep, bedacht ik dat ik nog wel even langs de Pull & Bear wilde. Zo gezegd, zo gedaan. Ik kon me echter niet inhouden en liep met een tasje de winkel uit. Vervolgens bedacht ik dat ik ook nog even naar de Zara wilde. De laatste sale artikelen waren er, en ik had eigenlijk amper in de sale gekeken. Ik besloot dat ik dat nog wel even kon doen, want ik moest nog een outfit hebben voor zondag (dan ga ik naar de AFW). En ik ben geslaagd! Vandaag laat ik mijn aankopen aan jullie zien.

Allereerst wil ik even vermelden dat de kwaliteit van de foto’s best wel dramatisch is want het licht was echt vervelend. Buiten werd het donker en daarom zijn alle foto’s een beetje geel door het kunstlicht. Zonde, maar de items zijn gelukkig nog wel goed te zien!

Jasje Pull & Bear – €29,99 (eerst €49,99)

Ik mocht van mezelf nog jasjes kopen en dat is gelukt! Ik heb een donkerblauw jasje van stof met studs op de schouders gescoord. Leuk voor op een jeans, en kan zowel in de winter als in de zomer. Maakt je outfit toch meteen af! Ik draag hem trouwens wel open, want dicht vind ik ‘m niet zo mooi.

Top Zara – €22,99 (eerst €49,99)

Toen ik deze top dacht ik: wauw! Hij was mooi, stond goed, alleen ik vroeg me wel af hoe vaak ik hem  zou dragen. Daarnaast zijn de kraaltjes en pailletten heel kwetsbaar, er zijn er al paar af. Gelukkig zie je dat niet zo goed, en als je er voorzichtig mee bent, is er niks aan de hand. De top is vooral leuk met uitgaan in combinatie met een zwarte blazer, maar hij kan ook in de zomer op een leuk shortje. Ik ga hem zondag met onderstaande broek dragen en een blazer/vestje met daarover mijn leren jasje van de Zara. Ik wilde iets opvallends voor de fashionweek, maar niet te overdressed. Deze top is perfect, en hij is ook niet eens zo heel erg duur!

Broek Zara – €9,99 (eerst €29,95)

Een zwarte broek is altijd handig, en ik had eigenlijk nog een nieuwe nodig. En voor 10 euro kon ik hem echt niet laten liggen. Hoe goedkoop is dat? Er zitten ook nog leuke ritjes aan de onderkant en hij zit heel fijn. De stof is goed en het model ook. Zeker een goede sale-aankoop, dus!

Dit waren mijn sale aankopen. Ik ben er erg blij mee! Wat hebben jullie in de sale gekocht?

DELEN:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *